SEGRE

AUTOCRÒS COMPETICIÓ

Mollerussa i Lleida acolliran les 2 úniques cites de l'Estatal

La Federació en busca una tercera arran de l'al·luvió de suspensions per la Covid

Imatge d’arxiu de la prova del Campionat d’Espanya que va acollir Mollerussa l’any passat.

Imatge d’arxiu de la prova del Campionat d’Espanya que va acollir Mollerussa l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat d’Espanya d’autocròs, les proves del qual es van ajornar per la pandèmia, té ara mateix només dos proves confirmades i les dos són en territori lleidatà. La Federació Espanyola, que busca que hi hagi una tercera cursa puntuable fins a finals d’any, només compta amb les seus de Mollerussa i Lleida en disposició d’organitzar les proves ajornades. Són, concretament, el XXVIII Autocròs Premi Ara Lleida (23-25 d’octubre) al Circuit Municipal Parc de la Serra de Mollerussa i el XXII Autocròs Ciutat de Lleida (20-22 de novembre), al traçat proper a la capital del Segrià.

Els organitzadors, l’Escuderia Mollerussa i l’Escuderia Lleida, han intentat posar-ho tot de la seua part per dur a terme aquestes dos carreres amb la particularitat que la primera ho farà sol·licitant la preinspecció per acollir una prova puntuable del Campionat d’Europa FIA d’Autocròs, tal com va avançar a l’abril SEGRE, que aquest any s’ha cancel·lat però si les condicions sanitàries ho permeten, es tornarà a convocar el 2021.

Actualment, les dos cites previstes en territori lleidatà disposen de tots els permisos necessaris per celebrar-se respectant totes les mesures preventives previstes als protocols establerts per a la Covid i la limitació d’accés als respectius circuits.

D’altra banda, Mollerussa acollirà avui el Català d’autocròs i hi haurà accés limitat de públic, segons va confirmar Josep Anton Grustan, membre de l’organització. “A l’entrada farem un control dels assistents mitjançant codi QR, a més de prendre totes les mesures preventives que exigeix el protocol incloent-hi una declaració de responsabilitat”, va assenyalar Grustan.

Al matí, al Català de velocitat, hi participaran trenta-set vehicles (set turismes, vint-i-tres car-cros i set cotxes més a la categoria júnior). A la tarda, es disputarà la Copa de Catalunya de resistència, a la qual s’han inscrit un total de disset equips amb dos o tres pilots per cada un d’ells.

tracking