SEGRE

TENIS ROLAND GARROS

Nadal segueix imparable i lluitarà pel tretzè títol a París

El rival a la final de demà serà Djokovic, que va guanyar Tsitsipas

Nadal celebra el triomf.

Nadal celebra el triomf.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal es va imposar ahir a l’argentí Diego Schwartzman en semifinals de Roland Garros, per 6-3, 6-3 i 7-6 (0), en 3 hores i 8 minuts, per la qual cosa optarà demà a conquerir la tretzena Copa dels Mosqueters. És la sisena vegada que Nadal arriba la final de París sense perdre ni un set.

El rival serà el serbi Novak Djokovic, que va superar el grec Stefanos Tsitsipas per 6-3, 6-2, 5-7, 4-6 i 6-1. Serà la tercera vegada que s’enfronten a la final de París (2012 i 2014).

Per aconseguir el triomf 99 a Roland Garros, Nadal, de 34 anys, va haver d’anar a totes contra el rival que li va endossar fa unes setmanes l’única derrota després del confinament, al Masters 1.000 de Roma, i que durant el primer set, que va superar l’hora de joc, va tutejar el defensor del títol.

“Diego arribava en una gran forma, ja m’ho havia demostrat i ho va corroborar aquí contra Thiem. És un dels rivals que més et poden trencar el servei, ha estat una victòria molt treballada”, va explicar el balear.

En la seua primera incursió entre els quatre millors d’un Grand Slam, l’argentí va marxar amb la convicció que no és tan lluny dels millors. Encara que no tindrà premi en forma de títol, Schwartzman s’emportarà la recompensa d’entrar per primera vegada al top-10, ja que dilluns serà vuitè de la classificació mundial. Nadal, per la seua part, buscarà un nou títol en el seu torneig favorit. Des que el va guanyar per primera vegada el 2005, ha vençut en les dotze finals que ha jugat i només n’ha perdut tres: 2009 (va guanyar Federer), 2015 (Wawrinka) i 2016 (Djokovic).

tracking