Primera derrota enmig del caos

Tres positius al Zenit rus retarden una hora el partit del Barça

Álex Abrines es disposa a llançar davant de Vitaly Fridzon.

Álex Abrines es disposa a llançar davant de Vitaly Fridzon.EUROLEAGUE

El Barça va perdre ahir 74-70 en la visita al Zenit, en la que va ser la primera derrota d’un aspirant al títol que no va saber treure la seua qualitat. Sense el tècnic Sarunas Jasikevicius ni el seu ajudant Darius Maskoliunas per la Covid-19, al Barça se li va entravessar un xoc amb molta distracció. El duel va començar una hora més tard per esperar la confirmació dels últims tests de coronavirus al quadre rus al conèixer-se tres contagis a l’equip. A més, sols dos àrbitres van dirigir el partit pel positiu del tercer. L’equip blaugrana va anar davant gairebé tot el partit i a falta de 5 minuts, el marcador era de 63-68. Rivers, amb el seu encert des de la zona exterior, va capgirar l’electrònic i en els tres minuts i mig finals el Barça només va ser capaç d’anotar dos punts, i cedir el duel als russos. Una mala i inesperada versió del projecte blaugrana per regnar a Europa. Per la seua part, el Baskonia va perdre contra l’Estrella Roja (90-73).