SEGRE

BÀSQUET LLIGA CATALANA LEB

Una final d'or a Balaguer

El Força Lleida disputa avui al Girona el primer títol oficial de la temporada, un duel sense públic al pavelló 1r d'Octubre || Gustavo Aranzana assegura que té “bones vibracions” amb l'equip

Àlex Llorca i Fernando Sierra durant el partit de pretemporada disputat a Banyoles.

Àlex Llorca i Fernando Sierra durant el partit de pretemporada disputat a Banyoles.SERGI GERONÈS / BÀSQUET GIRONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló 1r d’Octubre de Balaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020, acull avui (18.00 hores, Esport3) la final de la Lliga Catalana LEB, partit sense públic a les grades, ja que només es podrà accedir al recinte amb invitació. En aquest sentit, Balaguer espera que la Federació Catalana de Basquetbol ampliï la capitalitat, atès que la situació sanitària pràcticament ha anul·lat totes les activitats programades i altres, com la final d’avui, no podran tenir espectadors.

De fet, Balaguer aspirava a ser seu de la final de la Lliga Catalana ACB, que es va jugar al Palau Blaugrana al costat de la de la Lliga Femenina. L’absència o escassa presència de públic a les grades és una cosa que preocupa el tècnic del Força Lleida, Gustavo Aranzana, que ahir va fer referència a l’avantatge de jugar com a local en temps de Covid-19. “Segons he pogut llegir, crec que ho va publicar a Twitter el tècnic Pedro Martínez, les victòries dels equips visitants a la Lliga ACB han passat del 30 al 51 per cent. És una cosa que preocupa tots els entrenadors, però ens hi haurem d’acostumar. Clar que m’agradaria que hi hagués públic, però s’ha de conviure amb aquesta situació”, va afegir l’entrenador.

Balaguer espera que la Catalana ampliï la capitalitat per poder organitzar més activitats

Pel que fa a la final contra el Girona, Aranzana va dir que la Lliga Catalana LEB és un títol que “ens fa molta il·lusió. De fet, la preparació de l’equip marca aquest partit com el nostre inici de la temporada, com el primer de Lliga. A més, ens enfrontem a un equip molt ben treballat, una bona plantilla i han estat els únics que ens han pogut guanyar fins ara. Però els resultats rai, l’important ha estat anar de menys a més, arribar bé a aquestes altures”, va afegir Aranzana.

De fet, el tècnic va afirmar en aquest sentit que té “bones vibracions” amb l’equip de cara al debut a la LEB Or, previst per al divendres 16 amb l’Almansa al Barris Nord. “Estem molt contents amb el treball i amb les sensacions. Però això és així perquè aquí estem poc morenos. No hem pogut anar a la platja i al club s’ha treballat molt durant l’estiu per planificar-ho tot. Som l’equip que ha jugat més partits i hi va haver una planificació perquè no en caigués cap, poder competir”, va afegir Aranzana, que avui tindrà la plantilla al complet.

tracking