SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

Doble cita a Mollerussa del Català amb velocitat i resistència

Primera prova d'autocròs postpandèmia

Una de les proves, en concret de car cros, disputades ahir al Circuit de la Serra.

Una de les proves, en concret de car cros, disputades ahir al Circuit de la Serra.DANIEL BALLARÍN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Pla d'Urgell va reprendre ahir les proves d'autocròs després de la pandèmia i va acollir el Circuit del Parc de la Serra una doble cita del Català d'autocròs, en velocitat i resistència, amb accés limitat de públic. Al matí, al Català de velocitat, hi van participar 37 vehicles (7 turismes, 23 car cros i 7 cotxes més en la categoria júnior). En la prova de car cros, la més nombrosa quant a participació, la victòria va ser per a Iván Piña (Escuderia Ciudad de la Cerámica), seguit de Pepe Arqué (Escuderia Mollerussa) i Joan Salichs (Escuderia Lleida).

Pel que respecta a la classificació de turismes, el triomf va correspondre a Tomás Aranda (Citroën DS3) de l'Escuderia Yacar Racing, seguit de Pedro Castellano (Peugeot 106) de l'Escuderia Potarrojos i de Joan Serrat (VW Golf) de l'Escuderia Lleida.

El Circuit de la Serra acollirà entre el 23 i el 25 d'aquest mes la primera carrera de l'Estatal

En júniors car cros es va imposar Gil Membrado (Speedcar xtrem) de l'Escuderia Mollerussa, i tercer va ser Pol Duran de la mateixa escuderia. A la tarda, es va disputar la Copa de Catalunya de resistència amb un total de disset equips. L'equip vencedor va ser el format per José Vidal-Manuel Franco-Francesc Torrelles, al volant d'un Opel Astra i pertanyents a l'Escuderia Lleida. Tercers de la classificació van quedar els pilots Iván Margarit-Xavier Margarit-David Boltà amb un Citroën Saxo i també de l'Escuderia Lleida.

Com a part del protocol antiCovid, a l'entrada hi va haver un control dels assistents mitjançant un codi QR, a més de prendre totes les mesures preventives preceptives incloent una declaració de responsabilitat.

Els dies 23, 24 i 25 d'octubre, Mollerussa acollirà la primera prova de l'Estatal.

tracking