SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista busca el primer triomf davant el seu públic

Rep avui el Girona en un duel que podran veure 120 abonats del club

Les jugadores del Vila-sana van estrenar ahir l’autocar hotel al viatge a Astúries.

Les jugadores del Vila-sana van estrenar ahir l’autocar hotel al viatge a Astúries.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava busca avui al migdia (12.00) la segona victòria de la temporada, la primera davant del seu públic, que per primer cop en gairebé vuit mesos podrà accedir al pavelló de Bell-lloc, on aquest any juga exiliat el quadre d'Albert Folguera. Un total de 120 socis i abonats de l'entitat tindran el privilegi de veure l'equip per primera vegada aquesta campanya, ja que la jornada inaugural es va jugar a porta tancada. El club va esgotar les localitats posades a la venda abans del migdia d'ahir i els pocs que van quedar fora tindran prioritat per al següent duel.

Els assistents hauran de portar mascareta, guardar la distància de seguretat i no podran abandonar el seient, que estarà delimitat, fins que acabi el partit. Folguera va aplaudir que, per fi, puguin jugar amb públic a la grada. “S'agraeix perquè et sents més acompanyat. Encara que siguin poc més de cent espectadors, anímicament t'ajuda”, va reconèixer.

En el terreny esportiu, el tècnic llistat no es fia d'un Girona que arriba sense haver puntuat, després de perdre els seus dos partits davant de dos equips que són a la zona alta, Caldes i Reus. “No podem guiar-nos pels seus resultats perquè han tingut una arrancada exigent, però tenen millor equip que l'any passat. A més, són molt físics i busquen constantment el gol”, va apuntar Folguera, que veu el seu equip molt bé després de la victòria a la pista del Noia. “Ens ha donat més tranquil·litat. Si no haguéssim guanyat, el duel seria més vital. També em dóna tranquil·litat el joc que vam fer”, va reconèixer. D'altra banda, el Vila-sana, que ahir va viatjar fins a Astúries en un autocar hotel per evitar pernoctar i arribar més descansat, busca avui davant de l'Areces (12.00) el primer triomf com a visitants, després de perdre dimecres davant del Bigues i Riells.

tracking