L'Associació estrena el caseller de victòries contra l'Almassora

Primera que obté en la categoria des del 2018

Les jugadores de l’Associació celebren el primer triomf del curs.

Les jugadores de l’Associació celebren el primer triomf del curs.SEGRE

L'Associació Lleidatana va estrenar ahir el caseller de victòries des de la seua tornada aquesta temporada a Divisió d'Honor Plata al batre l'Almassora per 21-33. És la primera victòria a la categoria des del 15 de setembre del 2018. En aquesta ocasió, les lleidatanes van entrar en una espiral negativa que les va portar a perdre la resta de partits de la temporada.

Després de setmanes complicades per la falta de pista per entrenar-se i per les baixes –l'últim partit van jugar sense portera–, les de Miroslav Vujasinovic a la fi van poder desplegar el seu joc, basat en la defensa i amb moltes jugadores diferents aportant en atac.

L'Associació va sortir forta, amb un parcial de 6-9 en els primers quinze minuts, que els va donar un bon marge de gols per afrontar la resta del duel amb confiança. Amb un joc posicional ben ordenat, Precup (4 gols) i Pop (7 gols) van ser les principals armes ofensives. A la segona part, en què les lleidatanes sortien amb un avantatge de cinc gols (11-16), el matx va seguir amb la mateixa dinàmica. Així doncs, les lleidatanes, entre les quals va destacar la portera Geo Milea, van anar ampliant l'avantatge fins al 21-33 final.

Després del partit, l'entrenador de l'Associació, Miroslav Vujasinovic, es va mostrar molt satisfet amb el joc del seu equip. “Ha estat una victòria molt important, per sortir de la ratxa de mals resultats. Ara ens toca Castelló, que l'any passat estava en Divisió d'Honor, i tenim una altra perspectiva, hem vist que sí que podem guanyar”, va explicar.