SEGRE

MOTOCICLISME

Primer podi d’Àlex Márquez en MotoGP

El pilot de Cervera acaba segon en el Gran Premi de Le Mans

Primer podi d'Àlex Márquez en MotoGP

Primer podi d'Àlex Márquez en MotoGPREPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Márquez ha pujat per primera vegada a un podi de MotoGP, l’any del seu debut en la categoria, en aconseguir la segona posició en el Gran Premi de França, disputat sota la pluja a Le Mans i on ha triomfat l’italià Danilo Petrucci (Ducati).

El pilot de Cervera, vigent campió de Moto2, partia des de la divuitena posició i ha anat recuperant terreny des de la sortida. Ha protagonitzat dos voltes ràpides gairebé consecutives que li han permés anar a la caça del grup del líder, del qual se’n trobava a menys de dos segons. A sis voltes del final, Miller s'ha retirat per problemes mecànics i Àlex Rins per una caiguda, que deixava Petrucci líder en solitari.

El pilot de Cervera ha protagonitzat una espectacular remuntada fins el podi i encara amb opcions de lluitar per la victòria, encara que Petrucci ha aconseguit alguns metres d’avantatge a cinc voltes del final que ha sabut rendibilitzar.

A menys de tres girs per a la conclusió, Àlex Márquez ha aconseguit avançar a Andrea Dovizioso per col·locar-se segon i intentar agafar a Petrucci, encara que ha sigut impossible. El francès Fabio Quartararo (Yamaha YZR M 1) ha estat novè però manté el lideratge del mundial en acabar per davant de Joan Mir (Suzuki GSX RR). Suma 115 punts, deu més que el mallorquí, divuit sobre l’italià Andrea Dovizioso, i dinou sobre Maverick Viñales, dècim.

tracking