SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Primer triomf de l'Atlètic Lleida

Els de Mariani es refan de l'àmplia derrota contra el Mollerussa i superen l'Alcarràs || Els visitants continuen sense guanyar després d'haver perdut també a la jornada inicial

L’Atlètic Lleida va aconseguir la primera victòria de la temporada al derbi lleidatà amb l’Alcarràs.

L’Atlètic Lleida va aconseguir la primera victòria de la temporada al derbi lleidatà amb l’Alcarràs.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de perdre a Mollerussa la primera jornada, l’Atlètic Lleida va poder celebrar ahir la primera victòria de la temporada al superar l’Alcarràs per 3-1. Els d’Isma Mariani es van estrenar així en el primer partit oficial com a locals del club (hereu de l’EFAC) després d’un partit que van dominar des de l’inici però que se’ls va complicar amb l’empat visitant a la segona meitat.

Per la seua part, l’Alcarràs encadena la seua segona derrota en un derbi (va perdre també contra el Borges a la primera jornada) i continua sense estrenar el caseller de victòries.

L’inici de partit va ser blau. L’Atlètic Lleida, amb diverses arribades amb perill a les botes d’Adri, Guillem o Òscar Imaz, va ser el que es va atansar més al gol. El primer va arribar de les botes de Canadell, que després de rebre una pilota fora de l’àrea va executar un potent xut ras amb l’esquerra que va entrar enganxat al pal de la porteria rival.

El gol feia justícia al que s’estava veient al camp, i tan sols dos minuts després Adri va perdonar el segon a l’enviar la pilota per sobre del travesser estant sol davant de la porteria.

A partir de llavors, el partit es va igualar i l’Alcarràs es va treure la por de sobre. Això es va traduir en el fet que l’Alcarràs va aconseguir el gol de l’empat al minut 61. En una jugada aïllada, Ivan Lorenzo va recollir una pilota morta sense perill aparent i va tornar a posar les taules al marcador amb un fort xut.

Mariani va decidir llavors moure la banqueta. Els canvis van donar aire a l’equip local i un d’ells, Chipi, va ser l’autor del seu segon gol amb un xut llunyà en una pilota que havia sortit rebotada en un córner.

L’Alcarràs, que ho va intentar fins al final del partit generant perill en algunes faltes laterals, va veure com Adri Fernández sentenciava l’encontre amb una gran jugada individual que el tancava i certificava la primera victòria oficial de l’Atlètic Lleida.

Mariani: “Calia guanyar després del que va passar a Mollerussa”El tècnic de l’Atlètic Lleida Ismael Mariani es va mostrar molt content amb el resultat del partit pel reforç anímic que suposa. “Havíem de guanyar després del que va passar a Mollerussa. Me n’alegro molt pels jugadors, perquè necessitaven aquesta victòria”, va explicar. “L’equip s’ha sabut sobreposar a l’empat i ha continuat amb la seua proposta de futbol”, va afegir. Per la seua part, l’entrenador de l’Alcarràs, Josete, va assenyalar el cansament dels seus jugadors com a factor clau. “Ens ha faltat frescor per fer mal i se’ns ha fet una mica llarg el partit. Hen tingut alguns infortunis i un desgast físic bastant important per poder empatar el partit”, va dir el tècnic, que va agrair el treball dels seus jugadors.

tracking