SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE FRANÇA

Quartararo obté la tercera 'pole' i Àlex Márquez sortirà avui divuitè

Àlex Márquez ahir durant la sessió de qualificació.

Àlex Márquez ahir durant la sessió de qualificació.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El francès Fabio Quartararo (Yamaha YZR M 1) no va decebre l'escassa “afició local” que va poder presenciar els entrenaments del Gran Premi de França de MotoGP per les restriccions de la pandèmia pel coronavirus, i va aconseguir la tercera pole position de la temporada, a poc més d'una dècima de segon del rècord absolut de la categoria.

Per la seua part, el pilot lleidatà Àlex Márquez (Repsol Honda) va lamentar haver tingut “un petit malentès amb l'estratègia” després d'haver “començat molt bé en la Q1” i sortirà des de la divuitena posició a la graella.

“Ha estat una llàstima, però el nostre ritme està molt a prop de la resta així que crec que podem fer bons temps en la carrera”, va avisar el de Cervera, que va marcar un cronòmetre d'1 minut, 32 segons i 774 mil·lèsimes. A més, Márquez va comentar que hauran de ser “previnguts perquè la predicció és de molt fred i cometre un error serà realment fàcil”.

El nord-americà Joe Roberts (Kalex) va sumar la tercera pole position en Moto2 amb Jorge Martín (Kalex), com el millor espanyol, que va acabar quart. Per la seua part, el valencià Jaume Masiá (Honda) va aconseguir la seua primera pole position de la temporada en Moto3.

tracking