SEGRE

SEGONA DIVISIÓ B PRETEMPORADA

Al Lleida encara li falta rodatge

Els blaus s'avancen amb un gol de Marc Martínez de penal, però l'Espanyol B remunta abans del descans || Debut de l'últim fitxatge Quim Araujo i primers minuts del sub-23 Janneh

Quim Araujo, el fins ara últim reforç blau, es va estrenar ahir amb el Lleida.

Quim Araujo, el fins ara últim reforç blau, es va estrenar ahir amb el Lleida.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va tancar el cinquè amistós de pretemporada amb una derrota (1-2) davant de l’Espanyol B que li va remuntar abans del descans un marcador advers. Fins al moment, l’equip de Molo només ha aconseguit vèncer el Tarassona (3-0) i empatar amb l’Osasuna Promesas (2-2), mentre que ha perdut amb l’Andorra (0-1) i Eixea (1-3). L’amistós disputat a Mollerusa a porta tancada va començar francament bé per al Lleida ja que, quan encara no s’havia complert el segon minut de joc, una pilota colada d’Alpha a l’àrea era tallada a falta per Recasens. El corresponent penal el va transformar Marc Martínez. El Lleida, amb la pressió alta, robava una pilota rere l’altra tot i que ja no va tornar a atansar-se amb perill a la porteria periquita. En canvi, l’Espanyol va començar a funcionar per les bandes i després de sengles avisos de Jutglà (6’ i 15’) va arribar l’empat a través d’un altre penal comès aquesta vegada per Abraham sobre Gil, que va transformar el mateix jugador (24’). Tret d’una falta directa que Marc Martínez va enviar fora (38’), totes les ocasions van ser visitants amb dos molt bones parades de Pau Torres a trets de Camilio (28’) i de Jimenez (40’) però no va poder evitar l’1-2 en una bona rematada de Svensson (30’). Al segon temps es va veure poc futbol i menys encara ocasions, excepte en una altra falta de Marc Martínez (57’) que García va enviar a córner i una molt bona parada de Víctor a rematada de Mahicas (81’). A destacar que Quim Araujo, l’últim fitxatge del Lleida, va jugar els primers minuts igual que el sub-23 Janneh, que va causar bona impressió.

Avui, nou partit amistós a Artesa de Segre contra l’AndorraEl Lleida inicia la penúltima setmana de preparació abans de l’inici de la Lliga (25 d’octubre a l’Hospitalet) amb un nou amistós aquesta tarda (17.00 hores) a Artesa de Segre amb l’Andorra. Aquesta setmana també té previstos dos encontres més. Dimecres davant del juvenil A del Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i dissabte amb el Vila-real C a la localitat castellonenca amb horaris que encara s’han de determinar. Després del duel de Mollerussa, Molo no va donar importància a la derrota en el que era “un partit més de preparació”.

tracking