Cau la segona

El Sedis supera el Zamarat i encadena així dos victòries, la primera a domicili de la temporada, gràcies a una notable millora en el joc || Aplana el camí durant el primer quart i sentencia a l'últim, arribant a manar per 23 punts de diferència

Ariadna Pujol, que va tornar a tenir una brillant actuació, intenta superar Alejandra Quirante.ÁREA 11

L’entrenador lleidatà va manifestar que “en el tercer quart ha estat clau quan han entrat un parell de cistelles de Williams i un triple, perquè s’ha trencat el partit. A més a més, hem fet un pas endavant en defensa, especialment en aquest període, cosa que ha acabat decantant el partit”.

?

Els seus 14 punts a la segona meitat i l’aportació de Dornstauder van ser clau en el triomf

zamora

El Cadí la Seu va aconseguir ahir la segona victòria de la temporada, la primera a domicili, al superar per un clar 55-72 un Zamarat que mai va inquietar el conjunt de l’Alt Urgell. Les de Bernat Canut van demostrar que estan en línia ascendent, tot i alguns desajustos, i van sumar el segon triomf seguit després d’un inici de Lliga dubitatiu.

Les lleidatanes van posar els fonaments de la victòria a mig primer quart, quan van començar a córrer per la pista, castigant una vegada i una altra amb ràpids contraatacs. Un parcial de 0-8 (11-19) va fer que el Cadí passés a dominar el duel i, malgrat un intent de reacció local, no va abaixar el ritme i va firmar els millors minuts del curs al tancar el primer quart amb 11 punts d’avantatge (16-27). Quatre punts més de Pujol i els dos primers de Peña van fer que la renda se situés en 17 punts a l’inici del segon quart. Però el Zamarat no va voler abaixar els braços tan aviat i va anar reduint diferències gràcies a Wolf, i es va situar a només 8 punts (29-37). Llavors, Ángel Fernández, tècnic local, no va ajudar gaire les seues jugadores al rebre una tècnica per protestar i el Cadí va tancar un breu capítol d’imprecisions. Va poder mantenir a ratlla el rival i arribar al descans amb un clar 33-44. L’encert d’Okonkwo des de la línia exterior va atansar el Zamarat al tercer quart, moment crític a què es va sumar la quarta falta de Geldof. Però després del 45-51 de la nigeriana, va aparèixer Williams amb el canell a punt per solucionar el problema. Set punts seguits de la nord-americana van ser determinants perquè el Cadí no entrés en pànic i afrontés en els últims deu minuts amb una renda de 13 punts (45-58), prou per no haver de patir. Lizarazu, exjugadora del Sedis, va obrir l’últim quart amb una cistella, però aviat va rebre la resposta d’una enorme Dornstauder, que ahir visitava el seu exequip amb Jespersen i una discreta Mestres. El tècnic local va intentar frenar la sentència, però era massa tard. Les lleidatanes van posar la directa cap a la victòria, recolzades una altra vegada en Williams. Raventós es va encarregar de posar els 23 punts de marge (47-70) a falta de poc més de quatre minuts per al final. Les locals només havien estat capaces d’anotar una cistella en aquest quart i ho van solucionar a la recta final, amb el matx ja decidit i un Cadí que no va aixecar mai el peu de l’accelerador, conscient de la importància de l’average.

Canut: “La Lliga té nivell i hem de continuar corregint errors”Bernat Canut, tècnic del Cadí la Seu, va manifestar després del triomf a Zamora que “la Lliga Femenina té molt nivell aquesta temporada i no podem relaxar-nos. Hem de continuar corregint errors, perquè els hem comès. En la primera meitat hem estat bé i hauríem pogut anar al descans guanyant per vint punts, però després hem comès massa errors no forçats i no ens ho podem permetre”.