Demostració ofensiva de l'Alpicat B a casa

Els jugadors de l’Alpicat s’abracen al marcar un dels vuit gols que van aconseguir al partit.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat B va donar un cop sobre la taula per refer-se de la derrota que va encaixar la jornada passada. En aquesta ocasió, l’Albagés va ser la víctima d’un equip local que no va donar opcions i va mantenir el control del duel durant els 90 minuts.

Va sortir a totes el conjunt roget i en el minut 13 va aconseguir obrir el marcador (1-0). Malgrat controlar el joc i crear ocasions en cada atac, va tardar a arribar el segon de l’Alpicat però al descans el lluminós ja era de 4-0.

Tampoc va tenir opcions l’Albagés al segon temps, en què va encaixar quatre gols més (8-0) que permetien a l’Alpicat sumar els tres primers punts de la temporada.