PRIMERA CATALANA GRUP 2B

El Borges rescata un punt

El Solsona va aconseguir avançar-se, però una desconnexió final el va privar de la victòria || El vent va marcar un partit que va acabar en un empat just, però insatisfactori per als dos equips

Un jugador del Borges remata la pilota davant de la mirada de companys i rivals.ITMAR FABREGAT

El Borges va poder rescatar un punt en un derbi davant d’un molt bon Solsona que es va avançar en els primers minuts. Els visitants van començar el partit molt ben situats i amb intensitat, i ràpidament es va traduir en el marcador. Diaz avisava amb la primera ocasió al minut dos, amb un xut que sortia fregant el pal de Xammar, i només un parell de minuts més tard arribaria el gol visitant en un córner. Després d’un tímid rebuig de la defensa local, Morell va fer pujar el 0-1 en el marcador.

El gol va caure com una gerra d’aigua freda sobre els jugadors locals, que es van mostrar vulnerables durant molts minuts davant d’un Solsona molt ordenat i que pressionava molt a dalt. Però el Borges es va recuperar i va acabar la primera meitat millor que el rival, amb alguns intents tímids de Viladegut i Enriquez, i amb la més clara de Montoy, que no va arribar per molt poc a una centrada de Simó.

Montoy també la va tenir després del descans, però amb el porter vençut no va aconseguir definir correctament. Quan el duel semblava encaminat a una victòria visitant va arribar l’empat, després d’una centrada que no va poder bloquejar Barcons i que Patrick, de cap, va convertir en el definitiu 1-1.

L’entrenador del Borges, Manel Cazorla, malgrat mostrar-se “content per la reacció de l’equip, pel joc desplegat i amb el fet de continuar sumant”, va lamentar l’actuació del seu equip a l’inici del matx. “No podem entrar així al partit. Estic disgustat perquè ens ha costat un gol i sabíem que si el Solsona es posava davant seria molt difícil remuntar”, va dir Cazorla.

Per la seua part, el tècnic del Solsona, Joan Corominas, va sortir amb una sensació agredolça de les Borges Blanques. “És un resultat just, però ens n’anem amb la sensació de derrota perquè fins al 80 anàvem al davant. No podem deixar-nos empatar en els últims minuts, s’ha de competir fins al final. Necessitem fer bo aquest punt guanyant a casa.”

Diumenge que ve el Borges rebrà l’Atlètic Lleida a partir de les 16.00 i per la seua part el Solsona jugarà també com a local contra el Can Vidalet, en el seu cas a partir de les 12.15.