TEMPS EXTRA MOTOCICLISME

Les promeses se citen a Bellpuig

El Circuit de Catalunya reuneix 90 pilots a la tercera prova del Campionat de Catalunya de nens || Doble triomf per al Moto Club Segre a les proves d'MX85 cadet i MX50

Carlos Prat, del Moto Club Segre, durant la prova d’MX85 juvenil, en la qual va ser segon.

El Circuit de Catalunya de Bellpuig va ser ahir escenari de la tercera prova puntuable per al Català de nens de motocròs, que va reunir prop de noranta futures estrelles dividides en tres categories. Bruno Miró va ser el guanyador en MX85 juvenil, al davant de dos pilots del Moto Club Segre, Carlos Prat i Iván Polvillo. Miró va guanyar la primera mànega i la segona va ser per al Prat, que a la inicial va acabar en tercera posició i es va quedar a 4 punts del vencedor. En MX85 cadet hi va haver victòria per al club amfitrió gràcies a les dos mànegues perfectes (50 punts) de Biel Piera, que va acabar imposant-se a Eloy Molina i Elio Lorente. Per la seua part, Tylan Lagain va ser el guanyador a la categoria MX65, en què va acumular 40 punts i superar dos pilots representants del MC Segre, Iker Díez i Ot Marí. Díaz es va quedar a només dos punts del guanyador, i Díaz en va sumar 26, els mateixos que Omar Pavón, que va acabar a la quarta posició. La segona victòria per als pilots del MC Segre va arribar a la categoria MX50, destinada als més joves. El vencedor va ser Dídac Soler, que amb la seua Beta es va imposar a Valentín Vaca i Joan González, que el van acompanyar al podi. Un altre pilot del MC Segre, Vincent Carbonell, va acabar en quarta posició.

La pròxima prova del Campionat de Catalunya de motocròs de nens es disputarà l’1 de novembre a Almenar.