SEGRE

FORMULA 1 GP D?EIFEL

Victòria de rècord

Hamilton guanya a Nürburgring i iguala les 91 victòries de Schumacher || S'atansa als 7 mundials del 'Kaiser'

Hamilton celebra la victòria número 91 llançant el trofeu a l’aire.

Hamilton celebra la victòria número 91 llançant el trofeu a l’aire.EFE/EPA/INA FASSBENDER / POOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lewis Hamilton (Mercedes) va engrandir una mica més la seua llegenda a F1 a l’igualar ahir al circuit de Nürburgring les 91 victòries de Michael Schumacher. Ara, veu també com se li aplana el camí cap al seu setè Mundial, amb el qual també empataria a títols amb el Kaiser.

Hamilton, acompanyat pel neerlandès Max Verstappen (Red Bull) i l’australià Daniel Ricciardo (Renault) al podi, avantatja ja en 69 punts el seu company Valtteri Bottas, que va haver d’abandonar per problemes al monoplaça i va segellar el primer zero de les fletxes platejades aquest curs.

El fill del campió alemany, Mick, líder de F2, va entregar a Hamilton un casc commemoratiu

La pluja va començar a amenaçar quan amb prou feines s’havien completat les primeres voltes al Gran Premi d’Eiffel. Bottas, poleman de dissabte, va entrar a boxs a la volta 14 per canviar a pneumàtics mitjans quan era líder; va sortir quart, però els problemes no havien fet més que començar. A la 19a, el cotxe es quedava sense potència i es materialitzava el primer abandó de Mercedes aquesta temporada.

Abans, el cotxe de seguretat ja havia fet acte de presència per una sortida de pista del britànic George Russell (Williams), i posteriorment un toc entre Alexander Albon (Red Bull) i Daniil Kvyat (AlphaTauri) va deixar el monoplaça del rus sense aleró, i els trossos a la pista van obligar a fer onejar la bandera groga.

Sense el concurs del finlandès, Hamilton es va posar al capdavant de la cita i ja ningú no va aconseguir desbancar-lo.

El fill del Kaiser del món i líder de la F2, Mick Schumacher, li va fer entrega d’un casc commemoratiu en un final emotiu. Per la seua part, el madrileny Carlos Sainz (McLaren) va acabar la carrera en cinquena posició, darrere del mexicà Checo Pérez (Racing Point).

tracking