SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Aranzana: “Arribem bé a l'estrena”

Aranzana assegura que el seu equip afrontarà el debut de divendres al 75 per cent del seu nivell || Destaca que l'equip és més competitiu i físic sota el cèrcol

La plantilla del Força Lleida va fer ahir la sessió fotogràfica oficial prèvia a l’inici del campionat de lliga de divendres vinent.

La plantilla del Força Lleida va fer ahir la sessió fotogràfica oficial prèvia a l’inici del campionat de lliga de divendres vinent.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida està a menys de quatre dies d’obrir una nova temporada, la novena a la LEB Or, després de completar una pretemporada il·lusionant. Ha mostrat regularitat i solvència, guanyant quatre dels sis partits disputats i només ha cedit, en tots dos casos, davant del Girona, l’últim dissabte passat a la final de la Lliga Catalana disputada a Balaguer, on va aconseguir forçar la pròrroga després d’anar perdent per 17 punts. Encara que falten coses per polir després de renovar més de mitja plantilla, Gustavo Aranzana considera l’equip preparat. “Les sensacions són bones. Arribem bé a la primera jornada, encara que falta llimar detalls i aconseguir més continuïtat en el joc”, va reconèixer el tècnic val·lisoletà, que veu l’equip amb molt marge de millora.

“L’exigència que sempre tenim els entrenadors és arribar tan bé com sigui possible i després intentar mantenir-ho. Està clar que no estem al cent per cent, no sé si arribem a un 70 o 75 per cent, perquè veig que tàcticament ens falta molt encara, però hi ha coses que ja les tenim bastant mecanitzades. Crec que arribem en un bon moment a la primera jornada, il·lusionats i convençuts que l’equip tindrà una bona arrancada”, va assegurar.

“L’objectiu és posar-nos en el ‘play-off’ i estar tranquils, però els deu equips volem el mateix”

Aranzana considera que té una plantilla més compensada que la de la campanya passada, amb més recursos i, sobretot, més físic sota el cèrcol, un dels talons d’Aquil·les l’any passat. “Hem millorat en molts aspectes, sobretot en el físic i en les rotacions. També hem posat molts més centímetres i quilos a la pintura, i en aquest sentit hem fet un pas endavant respecte a l’any passat. Però els altres equips també l’han fet, perquè semblava que amb la Covid la Lliga anava a ser més tova i els equips anàvem a ser més modestos a l’hora de confeccionar les plantilles, i al final el tema de les quatre places de descens ha condicionat molt”, va indicar.

El tècnic està content amb la plantilla que té i aplaudeix l’esforç que ha fet el club. “Sempre cal valorar el que un té. El club ha fet un gran esforç per tenir onze jugadors competitius i cal agrair-ho en moments molt difícils, perquè en una altra situació ara estaríem lamentant-nos que no hi hagués bàsquet. En aquest sentit hem de valorar el que tenim, aprofitar-ho, cuidar-ho i gaudir-ho”, va asseverar Aranzana, que no amaga que l’objectiu “és posar-nos en el play-off i estar tranquils, però els deu equips volem el mateix i serà una pugna bonica i dura”, va vaticinar.

tracking