SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA SEGONA B

El Lleida Esportiu, sense pólvora davant

Els de Molo van estar bé en defensa contra l'Andorra, que havia guanyat l'anterior test a Rialp, i van empatar || Raúl va tenir la millor ocasió del partit gairebé al final, però el pal va evitar el gol

Raúl González, que va tenir la millor ocasió de gol del partit, disputa una pilota amb un rival.

Raúl González, que va tenir la millor ocasió de gol del partit, disputa una pilota amb un rival.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va empatar ahir sense gols amb el FC Andorra al Municipal d’Artesa de Segre en el segon amistós entre blaus i tricolors en aquest període de preparació de cara a l’inici de la Lliga. En el primer duel disputat a Rialp el conjunt andorrà es va emportar la victòria per 0-1, però ahir hi va haver taules en un xoc intens i competit malgrat la falta de gols.

El conjunt andorrà va portar la iniciativa del joc amb llargues i veloces circulacions en camp contrari, però davant es va trobar un Lleida ben plantat sobre el terreny de joc que va saber frenar l’avenç del bloc tricolor. Va ser una de les notes més positives del partit tenint en compte que hi havia un rival amb molta pólvora al front d’atac.

Per la seua part, el conjunt que entrena Manuel Jesús Casas Molo va buscar la velocitat i profunditat en l’atac. Sense un davanter referència al camp, el tècnic va intentar sorprendre el rival amb una davantera amb molta mobilitat formada per Abel Molinero, Cano i Álvaro González. A la sala de màquines, Chavero i Quim Araujo van ser els encarregats de moure la pilota i distribuir el joc.

Les ràpides triangulacions i l’arribada per les bandes van ser les millors armes d’un Lleida Esportiu molt explosiu i que va disposar de bones aproximacions, però sense materialitzar-les en gol.

La segona meitat va ser molt competida per part de tots dos equips. L’Andorra va continuar portant la batuta del joc, però el Lleida Esportiu també es va mantenir ferm en tasques defensives.

Malgrat això, les ocasions més clares van ser per als blaus. En la primera Chavero va acabar a terra dins de l’àrea després d’una recuperació a tres quarts de camp. El centrecampista va ser agafat de la samarreta i va caure, però l’àrbitre no va apreciar penal.

L’altra ocasió de gol, més clara encara, va ser per a Raúl. L’ariet alacantí va sortir de refresc a la segona meitat i a la primera pilota que va tocar va estar a punt de marcar. Va evitar la sortida de Ratti posant la punta de la bota a la pilota, que va acabar repel·lida pel pal.

Molo: “Encara ens queda molta feina per fer”

El tècnic del Lleida Esportiu, Molo, va admetre després del partit que “encara ens queda molt per fer. Estem en el temps de continuar construint. Això és un camí llarg encara que cada vegada estiguem millor. Ha estat un entrenament més que em serveix per extreure moltes conclusions. Més positives que negatives, però està bé en aquests assajos veure les coses dolentes per ajustar més els conceptes i fer el que volem”.

tracking