SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista confia a recuperar els punts als despatxos

Ahir va presentar la impugnació per alineació indeguda d'un jugador del Girona

El Llista ha denunciat l’alineació d’Àlex Grau (dorsal 11).

El Llista ha denunciat l’alineació d’Àlex Grau (dorsal 11).AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava va enviar ahir a la Federació Espanyola de Patinatge l’escrit d’impugnació del partit de diumenge passat que va perdre davant del Girona, per l’alineació indeguda del visitant Àlex Grau. El jugador arrossegava un partit de sanció per acumulació de targetes blaves de la temporada passada, quan militava al Lloret, una suspensió que encara no ha complert després de disputar-se les tres primeres jornades de Lliga.

Els dos anteriors rivals dels gironins, Caldes i Reus, que van sortir victoriosos en els seus duels, no van arribar a impugnar els partits al conèixer la incidència fora del termini que estipula el reglament per impugnar, que és dins de les 48 hores posteriors a la disputa del matx. El Llista, coneixedor de la situació abans de jugar, ja tenia presa la decisió, guanyés o perdés, ja que entén que es vulnera el reglament.

El 23 de setembre va avisar els clubs que les sancions passades s’havien de complir la primera jornada

Després de firmar el seu capità, Andreu Tomàs, diumenge l’acta sota protesta, ahir el departament jurídic del club llistat va enviar l’escrit a la FEP esgrimint les raons de la impugnació, que ara ha de resoldre el comitè de competició.

El president, Enric Duch, no entendria que se’ls critiqués per “defensar els nostres interessos. No hem fet res dolent, només posar de manifest una irregularitat que ha fet un rival i que ens ha perjudicat, i creiem que tenim raó, encara que ho haurà de decidir el comitè”, va apuntar el president llistat, que va recordar que la Federació va enviar el passat 23 de setembre a tots els clubs d’OK Lliga i Plata que les sancions acumulades de la temporada passada s’havien de complir en la primera jornada, una cosa que no ha fet el Girona, que podria perdre el partit davant del Llista per 10-0 i a ser sancionat amb un punt menys, sense oblidar que la seua reincidència el podria portar, en el pitjor dels casos, a l’exclusió de la Lliga.

Una situació similar la va viure recentment el Barça amb Nil Roca, que també estava sancionat per acumulació de la passada campanya i, malgrat això, va jugar davant del Palafrugell, encara que el club gironí va presentar la impugnació fora de termini. Roca ja va descansar en la segona jornada i ahir va jugar davant del Liceo, un partit que va concloure amb triomf gallec per 3-4.

tracking