SEGRE

BÀSQUET NBA

Lakers guanya l'anell en memòria de Kobe Bryant

Els jugadors dels Lakers posen amb el trofeu conquerit després de guanyar el sisè partit de la sèrie.

Els jugadors dels Lakers posen amb el trofeu conquerit després de guanyar el sisè partit de la sèrie.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Los Angeles Lakers van conquerir ahir el títol de l’NBA, el primer en els últims deu anys, després d’imposar-se en el sisè partit de les Finals a Miami Heat (106-93), una gesta que va servir d’homenatge al malaguanyat Kobe Bryant.

El nom de l’històric jugador, mort el 26 de gener en un accident d’helicòpter, va ressonar pels carrers de Los Angeles, als quals es van llançar milers d’aficionats per recordar el seu ídol mentre a més de 4.000 quilòmetres, a Orlando, el seu equip posava el definitiu 4-2 en la sèrie i celebrava el seu dissetè títol, empatant així amb els Celtics com les millors dinasties de la Lliga.

I és que l’equip de Frank Vogel es va mostrar intractable des del primer quart, sòlid en defensa i letal en contraatac, i va arribar a gaudir d’una renda de 36 punts a l’inici del tercer quart davant d’uns Heat desarmats. Un cop més, LeBron James va ser el màxim anotador del partit i va firmar un triple-doble (28 punts, 14 rebots i 10 assistències) que li va valer per conquerir el seu quart trofeu de MVP de les Finals. El d’Akron, amb 35 anys, continua fent història al ser campió amb tres equips diferents (dos amb els Heat i un amb Cavaliers i Lakers), i compleix així la promesa que va fer a Kobe Bryant de continuar el seu “llegat”.

tracking