SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Vila-sana no podrà jugar per un positiu al Voltregà

Segon partit que li ajornen per Covid-19 || L'Igualada, on juga la lleidatana Marc Franci, confinat deu dies després de jugar amb les d'Osona

L’Esneca Vila-sana haurà de jugar un altre partit entre setmana per un nou ajornament.

L’Esneca Vila-sana haurà de jugar un altre partit entre setmana per un nou ajornament.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Patí Vila-sana no jugarà aquest dissabte a la pista del Voltregà, en partit de la quarta jornada de l’OK Lliga femenina, al confirmar-se el positiu d’una jugadora de l’equip de Sant Hipòlit, que ha obligat a confinar tota la plantilla. La Federació Espanyola de Patinatge ho va comunicar ahir al club del Pla d’Urgell, que ja és el segon encontre que veu ajornat en aquest inici de Lliga per culpa de la Covid-19.

S’ha de recordar que les de Jordi Capdevila no van poder debutar el 26 d’octubre perquè el seu rival aleshores, el Bigues i Riells, també es trobava en confinament obligatori pel contagi de Covid d’una de les seues jugadores.

Aquesta vegada la situació ha afectat dos partits més, el que havia de disputar l’equip masculí del Voltregà a Lloret, malgrat que tots els seus jugadors han donat negatiu en les proves PCR, i l’Igualada-Bigues i Riells femení, que també s’ha hagut d’ajornar perquè el conjunt de l’Anoia, en el qual milita la lleidatana Mar Franci, es troba des de dilluns a la nit confinat com a prevenció després de jugar diumenge contra el Voltregà.

Mar, que viu la seua segona campanya a l’Igualada, es troba des de dilluns a la seua casa de Mollerussa, on haurà de romandre sense sortir fins al pròxim dimecres 21, quan es compliran els preceptius deu dies de quarantena.

“Ens van informar dilluns a la nit i ara hem de fer-nos una PCR i quedar-nos a casa durant deu dies, independentment de si el resultat és negatiu o positiu, com marca el protocol”, explica la lleidatana, que actualment estava fent pràctiques al col·legi Les Arrels de Mollerussa. “Ja he comunicat a l’escola que no podré venir durant deu dies. És una cosa a què haurem d’acostumar-nos perquè serà una constant durant tota la temporada”, va reconèixer Franci.

Una vegada s’aixequi la quarantena el dia 21, Voltregà i Vila-sana hauran de fixar una data, dins dels 14 dies posteriors, per a la disputa del partit. S’està estudiant el 28 d’octubre i el 4 de novembre, tots dos en dimecres.

tracking