SEGRE

HANDBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Barça esclafa el Zagreb malgrat la baixa de Mortensen, positiu per Covid

Dika Mem va ser el màxim golejador del partit amb vuit gols.

Dika Mem va ser el màxim golejador del partit amb vuit gols.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça continua líder invicte del seu grup de la Lliga de Campions i intractable aquesta temporada, tal com va ratificar ahir derrotant el Zagreb croat al Palau Blaugrana per 18 gols de diferència, 45-27, en un xoc de guant blanc que els blaugranes van decidir en els primers 20 minuts (19-5). El joc de bloc del Barça, amb Dika Mem imparable en atac (8 gols) i Kevin Möller a la porteria (16 parades) va ser molt superior a un rival que encara no coneix la victòria en el torneig. També van destacar Aleix Gómez i Frade, tots dos amb sis gols, i Palmarsson, amb 5. Àlex Pascual va poder jugar el seu primer partit europeu d’aquesta temporada després de recuperar-se del positiu per coronavirus.

L’única baixa va ser la de l’extrem danès Casper Mortensen, que va donar positiu per Covid-19 en l’últim test practicat dimarts.

D’altra banda, la Federació Europea d’Handbol va ratificar ahir l’eliminació del BM Benidorm de la Lliga Europea per no presentar-se al partit de tornada de la seua eliminatòria davant del Fivers Handball austríac, del 28 de setembre passat, per l’ordre de la conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, que va prohibir a l’equip viatjar a Àustria perquè pogués complir la quarantena de deu dies.

tracking