SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça vol públic

El club blaugrana es marca com a objectiu reduir la massa salarial en un 30%

Messi, en una acció del partit que va jugar amb Argentina davant de Bolívia.

Messi, en una acció del partit que va jugar amb Argentina davant de Bolívia.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona vol tenir públic al Camp Nou en el partit que jugarà dimarts vinent, dia 20, contra el Ferencvaros hongarès, a la Champions. Segons va publicar La Vanguardia, el club ja ha fet la proposta, amb el corresponent protocol de seguretat, prevenció i mesures sanitàries davant la Secretaria General de l’Esport, amb l’objectiu que es permeti l’entrada de 1.000 persones. La petició serà remesa al Comitè Executiu de la UEFA que, des de principis de mes, permet el retorn parcial d’espectadors en les seues competicions, amb un límit del 30 per cent.

La idea del club és que hi hagi 1.000 espectadors davant del Ferencváros, 10.000 contra el Dinamo de Kíev i el 25% de capacitat davant de la Juve. La resposta de la UEFA hauria d’arribar divendres, però les restriccions de la Generalitat poden dificultar-ne l’aprovació.

Neymar va marcar tres gols en el triomf del Brasil, supera Ronaldo i només té al davant Pelé

D’altra banda, Gerard Figueras, secretari general de l’Esport va afirmar ahir, al programa Tot Costa, de Catalunya Ràdio, que “si el Barça demana un ajornament del vot de censura per la situació sanitària, ho estudiarem. Amb voluntat es podria aconseguir”. Figueras recorda que “la pandèmia pot incidir en el vot de censura”.

En un altre ordre de coses, el club, segons va informar el programa Què t’hi jugues de SER Catalunya, vol reduir en un 30% la massa salarial. La taula de negociació hauria d’estar constituïda entre el 20 i 21 d’aquest mes i la data límit per arribar a un acord seria el dia 5 de novembre.

Messi es llueix en la victòria d’Argentina a Bolívia La selecció de l’Argentina va vèncer Bolívia (1-2) gràcies a un gol de Joaquín Correa a deu minuts del final, amb una notable actuació de Leo Messi i amb l’aportació indispensable de Lautaro Martínez, autor del primer gol de l’albiceleste i arquitecte del segon en una posició que va fer intervenir el VAR. D’altra banda, a l’Estadi Nacional de Lima es van veure les cares Perú i Brasil, en una reedició de l’última final de la Copa Amèrica i en la qual Brasil va guanyar 2-4 amb triplet de Neymar que, amb 64 gols, va superar Ronaldo Nazario (62) a la taula de màxims golejadors i que ja només té Pelé al davant (74). Uruguai, per la seua banda, va perdre 4-2 contra Equador. Messi va ser protagonista per un tens enfrontament amb un assistent de Bolívia. “La concha de ta mare. Què passa, pelat? Has cridat tot el partit, boludo. Per què fas quilombo?”, li va dir Messi, mentre era subjectat per companys. D’altra banda, a la Lliga de les Nacions França va guanyar 1-2 Croàcia, amb un gran gol de Griezmann; Anglaterra va perdre 0-1 amb Dinamarca; Bèlgica va vèncer 1-2 Islàndia i Portugal va guanyar 3-0 Suècia.

tracking