SEGRE

FUTBOL SEGONA PRO FEMENINA

L'AEM inicia la Lliga contra un Collerenc molt golejador

La canària Celia Ruano debutarà avui amb l’AEM a la Lliga.

La canària Celia Ruano debutarà avui amb l’AEM a la Lliga.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM comença avui la seua segona temporada a la Liga Reto Iberdrola, subgrup nord 2, visitant el Collerenc balear (12.00 hores), un equip molt ofensiu que anota gols amb facilitat, però que també és vulnerable al darrere.

Per això el tècnic aemista Roger Lamesa va comentar ahir abans de partir cap a Mallorca que “pot ser un partit de molts gols”. “El Collerenc és un rival que coneixem molt dels enfrontaments que hem tingut a Primera Nacional i que encara que el curs passat va acabar a la zona baixa, es carateriza per marcar molts gols i també encaixar-ne molts”, va dir Lamesa.

Va destacar la central Vivien Becker, l’argentina Adriana Sachs i, sobretot, el triplet atacant format per Gabi Gutiérrez, Rocío García i la veterana Pili Espadas. “Són molt bones a dalt i tenen molts arguments en atac per fer mal a qualsevol rival. A Rocío la vam intentar fitxar aquest estiu”, va dir el tècnic.

En la convocatòria de l’equip lleidatà són baixa Inés Faddi, que està concentrada amb la selecció sub-20 del Marroc; Aran Amorós, que arrossega unes molèsties musculars a la cama dreta; i Natàlia, que ja es troba en la recta final de la recuperació de la lesió que pateix al genoll.

tracking