BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes, molt minvat per les baixes, encaixa la segona derrota consecutiva

El Pardinyes, molt minvat per les baixes, encaixa la segona derrota consecutiva || Els tècnics Xavi Mendiburu i Pau López van haver de vestir-se de curt

Oriol Besora observa la safata d’un jugador canari.

Oriol Besora observa la safata d’un jugador canari.BASE CBGC

El Pardinyes va encaixar ahir la segona derrota seguida en l’inici de la temporada al caure (75-70) a la pista del filial del Gran Canària. El conjunt de Gerard Encuentra va haver d’afrontar massa problemes per competir, ja que no va poder comptar amb els lesionats Rubín de Celis i Òrrit i a més Miller ha hagut de viatjar als Estats Units per assumptes personals. Davant d’aquesta situació, els tècnics ajudants Pau López (36 anys) i Xavi Mendiburu (39), ja retirats, es van vestir ahir de curt.

Els lleidatans, que estrenaven equipació visitant, van sortir poc encertats, tot i que el Gran Canària tampoc no va fer gala d’un alt percentatge d’encert, per la qual cosa el primer quart va acabar amb un 12-8. El Pardinyes va anar sempre a remolc, arribant a perdre per 9 punts de marge (28-19), encara que va poder retallar lleugerament aquesta diferència abans d’arribar al descans amb un trist 28-21 favorable als canaris. En el tercer quart va millorar l’encert de tots dos conjunts, però el Pardinyes no va trobar la manera de capgirar el marcador. Cada vegada que es posava el rival a tret, aquest feia una escomesa. Els lleidatans van entrar en els últims deu minuts amb un desavantatge de 6 punts (51-45), però van ser incapaços de remuntar. El Gran Canària va renovar la màxima diferència fins a assolir els 12 punts (64-52) i malgrat tots els esforços el Pardinyes va deixar la pista amb la segona derrota consecutiva de la temporada.