SEGRE

DEPORTES

Ter Stegen, De Jong i Lenglet no firmen el burofax de desacord amb el club en relació amb la rebaixa salarial

Ter Stegen, De Jong i Lenglet no firmen el burofax de desacord amb el club en relació amb la rebaixa salarial || Sí que hi donen suport els quatre capitans

Frenkie de Jong, durant el partit de dissabte, és un dels tres jugadors que no han firmat.

Frenkie de Jong, durant el partit de dissabte, és un dels tres jugadors que no han firmat.AFP7 / EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ter Stegen, De Jong i Lenglet s’han desmarcat de la resta de companys i no han firmat el burofax en el qual el primer equip i el filial del Barça mostraven el seu desacord amb la rebaixa salarial plantejada pel club com a conseqüència de la Covid-19, segons Catalunya Ràdio. Els ingressos del club blaugrana, arran de la pandèmia, han caigut un 30% i des de la junta de l’entitat es demanava una “adaptació” salarial a la nova situació. Els salaris de la primera plantilla representen el 70% del pressupost del club i reduir aquesta massa salarial és un dels objectius de la directiva blaugrana per redreçar la malparada economia. Cal veure quines conseqüències pot tenir la falta d’unanimitat en el si de l’equip, però és evident que els quatre capitans (Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto) han acceptat la totalitat del contingut del burofax i la seua disconformitat absoluta amb la proposta inicial de l’entitat.

Des del club s’assegura que el que “es vol fer no és una rebaixa salarial, sinó una adequació salarial transitòria, calendaritzar els pagaments”. Per tant, els jugadors continuarien cobrant el mateix, no se’ls rebaixaria el sou, però el cobrarien fragmentadament, segons un calendari pactat. El club ja ha rebut el burofax i, tal com indica l’entitat blaugrana, ha derivat el tema als seus advocats. Encara queda un marge important de maniobra, ja que les negociacions per arribar a un acord no conclouen fins al 5 de novembre, per la qual cosa encara hi haurà un estira-i-arronsa que ha d’acabar amb un consens entre les dos parts.

tracking