BÀSQUET ACB

El Barça de Jasikevicius encaixa la primera derrota a la Lliga

Corey Higgins bota la pilota davant de Jekiri.

Corey Higgins bota la pilota davant de Jekiri.EFE/ADRIÁN RUIZ HIERRO

El Barça va encaixar ahir la primera derrota a l’ACB a la pista d’un Baskonia que va ofegar els visitants, encara sense Mirotic, amb una defensa i una intensitat més altes (82-71).

El partit va ser molt igualat a la primera meitat, però després del pas pels vestidors l’equip vitorià, avalat per la gran actuació de Rokas Giedraitis (21 de valoració) i Achille Polonara (26), va passar per sobre del rival.

Álex Abrines va firmar dos triples consecutius per començar, però el Baskonia, també des del perímetre, va aconseguir capgirar el domini al final del primer quart (23-20). En el segon parcial, el Barça, amb Calathes al comandament, va recuperar la iniciativa i va aconseguir anar-se’n al descans al davant (39-40).

A la represa, la intensitat baskonista no va trobar resposta i els locals es van escapar insalvablement en el marcador, i van arribar a aconseguir una renda de 14 punts. Al final, la derrota blaugrana es va confirmar per 82-71.