SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo assegura estar molt content amb la pretemporada del Lleida

Molo assegura estar molt content amb la pretemporada del Lleida || La plantilla encara la setmana en la qual debutarà a la Lliga

Joanet, dissabte passat durant l’amistós davant del Vila-real C.

Joanet, dissabte passat durant l’amistós davant del Vila-real C.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, va comentar a menys d’una setmana perquè l’equip debuti a la Lliga davant de l’Hospitalet que es troba il·lusionat i molt content amb el treball que han desenvolupat fins ara els seus homes durant la pretemporada. “Estic molt content amb els meus jugadors. En una pretemporada atípica han demostrat una gran professionalitat i han assimilat molt bé tots els conceptes. En aquest sentit, el balanç del treball que hem fet fins ara no pot ser més que positiu.”

Val a recordar que l’estrena del Lleida a la Lliga, en la segona jornada després de descansar aquest cap de setmana, es produirà dissabte vinent a les 19.00 al camp municipal de l’Hospitalet.

Per la seua part, el defensa central Nico Van Rijn, de 19 anys, es va mostrar agraït per les oportunitats que li està donant Molo. “Estic acusant el pas del futbol amateur a la Segona B. Però a Molo li estic agraït per la confiança que em dóna. La meua il·lusió és correspondre-li al camp. Tots tenim ganes de començar”, va dir el jugador format a la DAMM que va ser titular dissabte contra el Vila-real C en l’últim amistós dels blaus abans del debut de lliga.

També va opinar sobre la nova temporada el jugador del planter Joanet, que va entrar dissabte al terreny de joc a la segona part. “Aquesta Lliga serà diferent de totes les altres. Per la por als contagis i per com pot afectar la competició. I a més amb la circumstància que al ser tan curta la primera fase no podem equivocar-nos gaire. Però estem tots molt il·lusionats i amb ganes”, va concloure el d’Alcoletge.

tracking