SEGRE

FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ B

El Futsal Lleida, a escena

L'equip debuta aquest dissabte a la pista del Penya Esplugues, en la tercera temporada en la categoria de bronze || S'ha reforçat amb sis fitxatges

Equip del Lamsauto Futsal Lleida que tornarà a competir a la Segona divisió B.

Equip del Lamsauto Futsal Lleida que tornarà a competir a la Segona divisió B.FUTSAL LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per tercera temporada consecutiva el Futsal Lleida serà el representant lleidatà a la Segona divisió B del futbol sala estatal. L’equip, que torna a estar dirigit des de la banda per Sergi Gil, debutarà, si res no ho impedeix, aquest dissabte que ve a la pista del Penya Esplugues (18.00) i l’objectiu per aquesta temporada és “millorar el desè lloc de la temporada passada”, segons explica Macià Expósito, responsable del club. La Segona B de futbol sala també s’ha dividit en dos subgrups i els sis primers de cada un d’ells lluitaran per l’ascens. “I volem ser entre aquests sis equips al final de la primera fase de la Lliga”, afegeix.

Per aconseguir aquest objectiu, el club ha reforçat la plantilla amb sis fitxatges. Han arribat el porter Jordi Castro (Alcoletge), els ales Ian Berbel (Alcoletge Juvenil) i Roberto Ciudad (Calaf), el pivot Carles Ferrer (Mallorca B) i els tancaments Carles Bordalba (Alcoletge) i José Segura (Sant Julià). De la temporada passada continuen a l’equip el capità Xexu, Robert Peña, Ivanov, Alín, Nando, Víctor, Pedro, Roc, Marc i Sergi Gil, el tècnic de l’equip, ja que a més d’exercir d’entrenador tindrà també fitxa com a jugador.

L’objectiu és millorar la desena plaça de l’any passat i acabar la fase inicial entre els sis primers

El Futsal Lleida va arribar a un acord de fusió fa uns mesos amb l’Alcoltge, pel qual el primer s’ocupava exclusivament de l’equip sènior, mentre que de tota la base esportiva se n’ocupa l’Alcoletge.

Tant el sènior com el juvenil jugaran els encontres al pavelló municipal de Pardinyes, mentre que la base jugarà els seus duels al d’Alcoletge.

Macià Expósito està satisfet de la plantilla amb la qual aquesta temporada el club intentarà aconseguir els objectius esportius: “Es tracta d’ una plantilla jove, a la qual s’han incorporat jugadors amb molt futur, però que al seu torn ja té experiència en la categoria, ja que és la tercera temporada en què competim.”

El debut a casa serà a la segona jornada, el diumenge 1 de novembre, quan rebrà a Pardinyes el Salou.

tracking