SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Koeman: “No som el màxim favorit”

Koeman matisa, no obstant, que “podem arribar lluny” a la Champions, torneig que inicia el Barça avui a casa davant del Ferencváros hongarès || De Messi assegura que “no en tinc cap queixa”

Ronald Koeman, dissabte passat al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.

Ronald Koeman, dissabte passat al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, va manifestar ahir que el seu equip no és “màxim favorit” a guanyar la Lliga de Campions, en la qual debuten avui contra el Ferencváros hongarès (Camp Nou, 21.00/Movistar Liga de Campeones), però que poden “arribar lluny”.

“Estant al Barça, s’ha de jugar per guanyar títols. Però hi ha més equips forts, i cal demostrar-ho. Sabent que no som el favorit màxim per tot el que ha passat últimament, però podem arribar lluny”, va dir en roda de premsa.

“No hi ha una setmana més important que les altres. Només pensem a començar amb bon peu a Europa”

L’equip blaugrana inicia la seua etapa davant d’un rival de menor entitat, el Ferencváros, encara que Koeman no creu que sigui un encontre fàcil “tenint en compte el físic dels rivals. Posarem un equip fort per guanyar el partit. No pensem a fer descansar gent per dissabte, perquè esperem un rival complicat”, va assegurar.

Dissabte tindrà lloc el clàssic, però va deixar clar que no hi pensa en aquests moments. “No hi ha una setmana més important que les altres. Volem començar amb bon peu, guanyant el partit, i tenir tranquil·litat. Ens preparem per a un duel a casa, i és important guanyar a casa”, va assenyalar sobre el matx europeu.

A més, després de perdre a Getafe a LaLiga, va recordar que “sempre hi ha pressió per guanyar. Sabem la situació del club, fora del camp, però nosaltres no podem hi influir. Sí que podem influir en el nou sistema, és normal que hi hagi moments complicats però som optimistes per demà [avui per al lector]”, es va sincerar. Creu també que la mala sort de Leo Messi de cara a gol s’acabarà, encara que va reconèixer que el seu rendiment podria millorar. “Pot ser que en aquest moment el seu rendiment pugui ser millor, però veient el jugador dia a dia és feliç, s’entrena bé i concentrat”, va comentar. “Vol jugar i ser el capità, en aquest sentit, ni una queixa. I després també hi ha mala sort, la pilota al pal hauria pogut entrar. No tinc cap dubte del rendiment de Messi”, va afegir en aquest sentit sobre el 10.

També es va mostrar prudent sobre Ousmane Dembélé. “Estic d’acord, va tenir massa pèrdues en la primera part del partit, però és la seua manera d’arriscar i de jugar. La segona part va estar millor. Treballa per guanyar-se minuts, però hi ha molta competència en atac.”

Ronald Koeman, dissabte passat al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.

Ronald Koeman, dissabte passat al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.EFE

tracking