SEGRE

DEPORTES

Koeman: “Hem de tenir paciència amb aquest equip”

El tècnic diu que el joc del Barça continuarà millorant i elogia els joves

La barrera refusa un tret de falta de Leo Messi, que va marcar el primer gol del Barça.

La barrera refusa un tret de falta de Leo Messi, que va marcar el primer gol del Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ronald Koeman, entrenador del Barça, va manifestar després del duel davant el Ferencváros que estava satisfet amb el joc de l’equip. “Durant els primers 20 minuts de la segona meitat s’ha pogut veure un gran Barça. És veritat que ens ha costat entrar una mica al partit, hem sortit una mica lents i sense gaire perill. Tanmateix, quan hem pogut imposar el nostre ritme hem començat a funcionar bé i es veu en el joc. També vull destacar que l’equip està jugant bé amb un jugador menys. Ens va passar al camp del Celta i ho hem tornat a demostrar després de l’expulsió de Piqué.”

A més, va dir que el sistema de joc amb un doble pivot “és una cosa que volíem imposar a l’equip. Crec que podem jugar amb dos jugadors al centre del camp, amb un mitjapunta i amb dos extrems. Però això depèn dels jugadors amb qui podem comptar, perquè hi ha molta qualitat a l’equip”. Sobre la suplència de Griezmann, l’entrenador del Barça va manifestar que “no té res a veure el partit de la Lliga de Campions amb el de dissabte. Hem pensat que aquest era un bon partit per a Dembélé i per això ha jugat ell. Hem de tenir paciència amb l’equip, perquè no es pot jugar bé en tot just dos setmanes. Tot arribarà, això millorarà”, va afegir sobre les sensacions de l’equip sobre la gespa.

També es va referir als jugadors joves, com Ansu Fati i Pedri, dels quals va dir que “tenen un gran futur al davant. Tant de bo no pugui dormir divendres per tenir dubtes en els jugadors que he de posar a la davantera”. A més, va dir que si Ansu Fati somia jugar el clàssic dissabte contra el Madrid “l’hem de deixar somiar. És molt jove i té moltes ganes de jugar. Posarem els millors per tirar el matx endavant i sumar els tres punts. Dissabte serà un altre tipus de partit molt diferent”, va afegir.

Per la seua part, Ansu Fati va assenyalar després de l’encontre d’ahir contra el Ferencváros que “els companys m’ho posen molt fàcil per marcar. De Jong m’ha regalat el gol i jo només havia d’empènyer-la”. El del planter, que va dedicar la diana a la seua neboda que acaba de nàixer, va afegir que “sempre he somiat poder jugar un clàssic. Tant de bo pugui fer-ho dissabte”. Per la seua banda, Pedri va dir que “no és gens fàcil jugar en un equip com el Barça, però quan entro al camp m’evadeixo de la realitat i penso que estic jugant com ho feia a casa amb el meu germà”.

tracking