SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Salut no s'oposa que el Barça celebri el referèndum contra Bartomeu però reforçant el protocol

Salut no s'oposa que el Barça celebri el referèndum contra Bartomeu però reforçant el protocol || El club reclama 15 dies per muntar la logística, la qual cosa impediria de fer-ho l'1 de novembre

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, en foto d’arxiu.

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, en foto d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El referèndum contra el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la seua junta directiva segueix en vigor. La Generalitat, després de l’última reunió ahir entre les dos parts, va emetre un comunicat on subratlla que la moció es manté i que el club català ha de procedir a modificar algunes de les mesures sanitàries.

A la reunió telemàtica del grup tècnic creat divendres, que ha durat més de tres hores, el Govern ha plantejat al Barça canvis sobre el protocol fixat pel club, que proposava que se celebrés la votació l’1 i el 2 de novembre, amb urnes dins i fora de Catalunya, segons va informar El Periódico. Demanen més punts de votació i que hi hagi franges horàries per evitar que coincideixin el mínim nombre de persones alhora. Per la seua part, el Barça planteja dos setmanes per poder preparar la logística, amb la qual cosa es podria ajornar la votació, prevista per al 2 de novembre.

Veu “greus defectes de forma” al no estar els futbolistes representats en la negociació

Des de Salut defensen que la Generalitat no s’oposa ni prohibeix el vot de censura perquè democràticament tothom ha de poder votar i insta l’entitat a millorar el pla d’actuació, per la qual cosa serà el club blaugrana el que decideixi els passos que s’han de seguir.

Al club es considera que, si el protocol pateix moltes modificacions, no hi haurà temps per organitzar el vot de censura l’1-2 de novembre, tal com s’havia previst inicialment.

Dilluns estava convocada la junta directiva però no s’hi decidirà si s’activa el vot de censura, ja que Govern i club s’han citat a una pròxima reunió dimarts o dimecres de la setmana que ve.

tracking