SEGRE

DEPORTES

Molo diu que el Lleida està preparat per competir “en una temporada atípica”

Molo diu que el Lleida està preparat per competir “en una temporada atípica”

Molo, ahir durant la compareixença davant els mitjans.

Molo, ahir durant la compareixença davant els mitjans.X.M.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu Manuel Jesús Casas Molo va dir ahir a la primera compareixença davant els mitjans a la sala de premsa del club, després de vuit mesos a causa de la pandèmia, que tant l’atzar com el factor mental seran “determinants” aquesta temporada a causa de la Covid. Molo no va amagar la seua “gran il·lusió” pel debut a la Lliga demà a l’Hospitalet.

“Les meues sensacions abans d’iniciar la Lliga són de molta il·lusió per tornar a competir, però és una barreja també d’incertesa per tot el que estem vivint. Serà una temporada atípica en què l’atzar serà molt important, en el cas que entri la Covid al vestidor, i en què hi haurà molts obstacles. I el factor mental serà determinant perquè ens trobarem amb dificultats que no s’havien viscut abans”, va explicar Molo a tall d’anàlisi de la nova temporada.

El tècnic d’Almeria va mostrar, no obstant, el seu tarannà optimista i tot seguit va dir que “prefereixo veure el vas mig ple. Necessitem temps, però estem en condicions òptimes per competir. Quedar entre els tres primers? Això és el Lleida, tenim un repte molt important i sabem de la nostra responsabilitat. Només dic que, malgrat les dificultats, intentarem estar bé en cada duel i després la classificació ens posarà on mereixem”. Molo va dir que compta amb una plantilla “compensada”, encara que va afegir que “està en construcció. Han vingut molts jugadors nous i alguns porten pocs dies. A Michele Diana li farem, per dir-ho així, una minipretemporada perquè podria trencar-se si jugués immediatament. Quim Araujo està en un procés similar, però a ell només li falta ritme de competició”, va puntualitzar.

Va afirmar que la plantilla no està tancada i va advertir d’una primera volta “extremament complicada amb quatre encontres a fora i només dos a casa”. Respecte al rival, l’Hospitalet, va apuntar que “fa molts canvis a nivell posicional i això ens exigirà un alt nivell de concentració”.

tracking