SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça veu “impossible” el vot per als dies 1 i 2

Cardoner diu que necessiten un mínim de dos setmanes per preparar-se

Leo Messi durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

Leo Messi durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, va assenyalar ahir que “és impossible” que el referèndum del vot de censura se celebri els dies 1 i el 2 de novembre perquè “el club necessitarà quinze dies per posar en pràctica els protocols sanitaris una vegada la Generalitat els consideri vàlids”. Tenint en compte que la pròxima reunió entre el club i les autoritats tindrà lloc dimarts o dimecres de la setmana que ve, Cardoner calcula que la votació podria ser “el 15 i el 16 de novembre, si llavors la situació sanitària ho permet”. Així doncs, la celebració del referèndum aniria més enllà de la data límit prevista pels estatuts de l’entitat: el 2 de novembre, quan es compleixen els vint dies hàbils des que la mesa va donar al club la responsabilitat de convocar-lo una vegada validades les firmes necessàries.

Cardoner també va dir que no s’ha pogut celebrar fins ara el vot de censura perquè “el 93% de socis amb dret a vot són a Catalunya i d’ells, el 60% a Barcelona. Al barri de les Corts, per exemple, hi ha 6.000 socis”, va detallar el vicepresident blaugrana, que va reclamar que “tant Salut com Interior han de vetllar per la seguretat dels ciutadans”. Per temes logístics i atès que el club preveu organitzar la votació en diferents seus de Catalunya i també a Andalusia i Madrid, Cardoner va insistir que “demano que se’ns donin aquells quinze dies per poder organitzar-ho”.

Els promotors veuen una vulneració dels estatuts del club i no descarten prendre mesures judicials

Per als promotors de la moció de censura, aquesta postura de la junta directiva vulnera els estatuts i Jordi Farré va manifestar ahir que “esperem que es resolgui i que finalment es pugui votar els dies 1 i 2. Ells juguen amb l’avantatge que la justícia va al ritme que va. Ells se saltaran els estatuts, però al final es poden derivar responsabilitats jurídiques”.

tracking