SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

L'Alpicat no juga per un positiu a l'últim rival

La plantilla dóna negatiu als tests però estarà 10 dies sense jugar ni entrenar-se

El tècnic, Xavi Roy, i sis dels jugadors posen poc després de passar les proves anti-Covid en un laboratori de Lleida.

El tècnic, Xavi Roy, i sis dels jugadors posen poc després de passar les proves anti-Covid en un laboratori de Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit que l’Hoquei Alpicat havia de jugar demà a la seua pista davant del Burguillos Extremadura, corresponent a la tercera jornada del grup Sud de l’OK Lliga Plata, ha estat ajornat al confirmar-se un cas positiu per coronavirus al rival amb qui es va enfrontar dissabte passat, el Rivas de Madrid. La Federació Espanyola de Patinatge ja va informar dimecres passat el club lleidatà de la possible existència d’un contagi al quadre madrileny, que no es va confirmar fins ahir a mig matí.

En aquell moment, l’Alpicat va activar el protocol per a aquests casos. “Ho hem comunicat ràpidament a les autoritats sanitàries i hem decidit que tota la plantilla i el cos tècnic passessin els tests anti-Covid immediatament, cosa que ha costejat el club. Els tècnics no feia falta que els passessin, perquè no van tenir un contacte directe amb el jugador infectat, però hem preferit fer-ho així per estar més tranquils, per ells i per l’entorn del club”, va explicar ahir el president, Ricard Vizcarra, que va quantificar la despesa en proves PCR entorn dels cinc-cents euros.

El club demanarà a la federació jugar el cap de setmana següent, que hi ha jornada de descans

Els deu jugadors i els quatre membres de l’equip tècnic es van sotmetre ahir al matí a les proves ràpides d’antígens, que van donar un resultat negatiu. No obstant, la plantilla no podrà entrenar-se ni jugar partits durant deu dies, que van començar a comptar dissabte passat, quan es van enfrontar al Rivas. L’Alpicat té previst sol·licitar a la Federació Espanyola que l’encontre amb el quadre extremeny pugui celebrar-se el 31 d’octubre o l’1 de novembre, aprofitant que hi ha jornada de descans a la Lliga.

A més de l’Alpicat-Burguillos, també s’han retardat dos partits més de la tercera jornada, el del mateix Rivas, que havia de rebre el Sant Feliu, i l’Espanyol-Alcoi, per un positiu al quadre alacantí.

Al grup Nord, per la seua part, també ha quedat ajornat el matx entre el Manlleu, on juga aquesta temporada el lleidatà Pol Franci, i l’Areces, per un possible contagi a l’equip asturià. El Manlleu ja no va jugar el partit de la segona jornada de Lliga per un positiu del Vilafranca.

El club, que avui decidirà si obre l’encontre al públic, va esgotar les entrades aquest dimecres passat i ja té una desena de socis i abonats en llista d’espera per si hi hagués baixes d’última hora.

El Llista esgota les 120 entrades per diumenge El Llista Blava ja ha esgotat les 120 localitats que havia posat a la venda per al partit de diumenge vinent a Bell-lloc amb el Caldes, un dels equips que encara no coneixen la derrota.

tracking