SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Test de nivell a Alacant

El Força Lleida visita avui un dels favorits amb el repte de redimir-se de la derrota inaugural || Els alacantins no perden des del desembre del 2019

La plantilla de l’ICG Força Lleida, amb sis cares noves, obre avui la competició rebent al Barris Nord un reforçat Almansa.

La plantilla de l’ICG Força Lleida, amb sis cares noves, obre avui la competició rebent al Barris Nord un reforçat Almansa.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida lluitarà aquesta tarda (20.00) per estrenar el caseller de victòries després d’obrir la nova temporada amb una derrota a casa davant l’Almansa. Els de Gustavo Aranzana no ho tindran gens fàcil, ja que visiten el que, sobre el paper, es postula com el gran favorit per ocupar la primera plaça del grup B i fer oposicions a l’ascens a l’ACB, un Alacant que no coneix la derrota des del 29 de desembre de l’any passat, quan va caure davant del Gipuzkoa, ara a la màxima categoria. Des d’aleshores, els de Pedro Rivero han encadenat deu victòries seguides, nou de corresponents a la campanya anterior i la del debut a la pista del Girona, un altre dels teòrics aspirants a ser a dalt.

“Si fem una enquesta, un tant per cent molt elevat de gent donaria l’Alacant com a favorit. Per a mi és un favorit clar per ser a dalt i ascendir”, va dir ahir el tècnic val·lisoletà, que demana paciència i tenir els peus a terra. “No perdem de vista la realitat del que som, del que tenim i del que volem. Somiem amb el que volem ser, però de vegades la realitat et posa al teu lloc”, va afirmar en relació amb el potencial de la seua plantilla respecte a la d’altres amb pressupostos més elevats.

“No perdem de vista la realitat del que som, del que tenim i del que volem”, va assegurar

Aranzana va reconèixer també que “hi ha jugadors que no estan encara al cent per cent i que han de créixer. Tots hem de donar més”, i va donar noms: “Espero molt més de Michael [Buchanan], Kaspars [Vecvagars] ha de continuar creixent, Polanco ha de fer un pas endavant..., però això no és cap crítica. A poc a poc hem d’anar evolucionant i ho farem, no em preocupa gens”, va assegurar.

De cara al duel d’avui, el tècnic del Força Lleida assumeix el paper de favorit del rival perquè “juguen a casa, vénen de guanyar a Girona i tenen un gran equip, però viatjarem i intentarem disputar-li la victòria. No tenim por de res”, i va avisar que “aquest any hi haurà moltes sorpreses i haurem d’estar preparats”.

tracking