SEGRE

POLIESPORTIU CORONAVIRUS

Ajornats per Covid els partits del Pardinyes i l'Associació

Dos positius a l'equip de futbol i un en el rival del d'handbol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els partits que havien de jugar aquest cap de setmana el CF Pardinyes femení i l’Associació Lleidatana d’Handbol han estat ajornats per casos positius, dos a l’equip de futbol lleidatà i un al rival amb què havia d’enfrontar-se el d’handbol.

Dos jugadores del Pardinyes de la Primera Nacional femenina són les que han donat positiu i d’acord amb les indicacions dels Serveis Mèdics de la Federació Catalana de Futbol i les directrius del protocol Seguiment Covid-19 de l’RFEF, s’han suspès els entrenaments de l’equip. Jugadores i tècnics que van estar en contacte directe amb els dos casos positius en l’últim entrenament de la setmana anterior han quedat confinats fins al pròxim dia 26 a l’espera dels resultats dels tests PCR.

Una de les jugadores afectades es va trobar malament diumenge passat i li van fer una prova PCR que va donar positiu aquest dimecres. El mateix dia l’altra jugadora afectada per la Covid es va fer una prova ràpida d’antígens, al trobar-se malament a la feina, i va donar també positiu.

Per la seua banda, l’Associació havia de jugar avui a la pista de l’OAR Gràcia en l’encontre corresponent a la Divisió de Honor Plata Femenina, però el club barceloní va informar d’un positiu a la plantilla.

El primer equip de l’Sporting Pinyana, que competeix a Segona Catalana, també va anunciar ahir que ha suspès la seua activitat al registrar-se dos casos positius a la plantilla. Tot l’equip ha quedat confinat a l’espera dels resultats de les proves PCR.

tracking