SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida entra en joc

Després d'una pretemporada més curta que els rivals, visita avui l'Hospitalet sense públic || El central Costa rescindeix contracte al no passar la revisió mèdica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha arribat l’hora de la veritat per al Lleida Esportiu en aquesta temporada atípica a causa de la Covid i un format nou amb diverses fases. Després d’una pretemporada que l’equip blau va començar més tard que la resta, a l’espera que la Federació Espanyola fixés una data per a l’inici de la Lliga, els de Molo entren en competició a la jornada 2 i ho fan visitant l’Hospitalet sense públic (19.00, Esport3). Sense haver començat la Lliga, el club ja va anunciar ahir la primera baixa, el defensa Robert Costa, que segons va comunicar l’entitat no ha superat la revisió mèdica. El Lleida va anunciar el passat 18 de setembre que havia arribat a un acord amb el central gironí fins al juny del 2022, per la qual cosa ha estat pràcticament un mes.

Molo ha citat 22 jugadors per a aquest partit, dels quals n’haurà de descartar dos. Entre les normes que s’inclouen aquesta temporada a Segona B hi ha la possibilitat d’asseure a la banqueta fins a nou suplents i fer fins a cinc canvis en tres interrupcions del partit.

Les últimes cinc vegades que s’han enfrontat, els blaus han guanyat dos vegades i empatat tres

El Lleida, que va descansar la primera jornada, s’enfronta a un Hospitalet que ve de perdre a Badalona per 1-0. L’equip barceloní, que ha tornat a la categoria aquest any, compta entre les seues files amb els exblaus Felip, Cristian Gómez, Canario i Christian Alfonso.

Caldrà veure com arriba a la Lliga un Lleida curt de preparació i encara en construcció, tal com va reconèixer dijous Molo. Tot i així, hi ha molt respecte cap el rival i l’entrenador de l’Hospitalet, Jonathan Risueño, va manifestar que “per poder guanyar el Lleida hem de donar el 500 per cent, com en tots els partits de la categoria”. Segons el tècnic riberenc, “la categoria està molt igualada i el dia que un equip no dóna el 500 per cent té molt difícil aconseguir la victòria”. Els precedents afavoreixen al Lleida que, en els últims cinc enfrontaments en camp de l’Hospitalet, ha obtingut dos victòries –l’última en el més recent duel la campanya 2016-2017– i tres empats.

D’altra banda, l’Olot-Barça B del mateix subgrup ha estat suspès per tres positius de Covid. Després d’haver d’ajornar el matx davant del Cornellà de diumenge passat, el club de la Garrotxa ha sol·licitat també no jugar davant del filial blaugrana pel mateix motiu.

tracking