Naufragi total

El Força Lleida no va aparèixer a Alacant i va acabar escombrat de la pista per un rival infinitament millor || Els d'Aranzana no van tenir actitud ni encert en un duel per oblidar

Gustavo Aranzana havia avisat la vigília que l’equip viatjaria a Alacant a competir la victòria a un dels favorits a l’ascens, paper que ell mateix li reconeixia al rival d’ahir, però a la fi l’ICG Força Lleida, si bé va viatjar i va saltar al parquet, com es va poder veure per televisió, no va competir i va acabar escombrat per un Lucentum que va arribar a guanyar per 26 punts de diferència.

Segona derrota (82-65) consecutiva i les urgències que ja collen els de negre tot just començar el curs. Després d’uns primers minuts de certa igualtat, en què tots dos equips es van anar rellevant en el comandament del partit, amb avantatges no superiors a tres punts, el Força Lleida va començar a encadenar errors i el partit va començar a trencar-se. Tres pèrdues seguides absurdes, sobretot una a la sacada de fons després d’una cistella rival que va acabar amb un triple, van derivar en un parcial local de 10-0 que va obligar Aranzana a aturar el partit immediatament, atès que la diferència ja se situava en els nou punts (19-10, m.7). L’equip no estava tancant el rebot, cedia massa segones opcions i en atac li costava un món anotar davant d’una defensa alacantina molt ben posicionada. La renda encara se’n va anar fins als deu punts (22-12) després d’un triple d’Urtasun, però a partir d’aleshores els lleidatans van ajustar més les marques i van mostrar certa reacció, sobretot gràcies a N’Guessan i a un triple postrem de Polanco que tancava un mal quart, però amb un marcador, 24-19, que vist això es podia donar per bo.

Prova del desastre van ser les 19 pilotes perdudes i el pèssim encert en els tres primers quarts

Al segon període el Força Lleida hi va tornar. Va repetir els mateixos errors, les mateixes pèrdues, amb Bulic desastrós en atac i despistat en defensa i sense cap referència ofensiva. Tot eren facilitats per a un Alacant que, òbviament, no va perdonar. Liderat per un letal Gjuroski, autor d’11 punts en aquest quart, els locals es van disparar en el marcador sense gairebé oposició, i van superar la barrera psicològica dels 10 punts.

Buchanan, dels pocs que van fer alguna cosa ahir, intenta anotar davant de la defensa de Jonas Zohore.ÁREA 11