El Pardinyes cau amb un rival directe

Va faltar control als locals || Només va anotar set punts a l'últim quart

Mendiburu va liderar el Pardinyes i es va convertir en l’MVP del duel.

Mendiburu va liderar el Pardinyes i es va convertir en l’MVP del duel.POL PUERTAS

El Pardinyes-Lleida no va poder sumar la primera victòria de la temporada després de caure per 56-72 davant d’un Benicarló, rival directe, que arribava a Lleida sense victòries. De nou, davant de les baixes de l’equip, van haver de jugar els dos membres del cos tècnic que ja estan retirats, Pau López i Mendiburu, que va jugar ni més ni menys que 30 minuts.

Els de Gerard Encuentra van començar bé i van aconseguir posar-se 10-4 després de tres minuts del primer període liderats per un encertat Elijah

Schmidt

, que anotava i repartia assistències perquè els groc-i-negres marxessin en el marcador (14-7). Però a partir del minut 6, els locals van desaparèixer i va ser el Benicarló el que va prendre les regnes per tancar el primer període amb un 19-24. Els lleidatans van reaccionar tímidament al segon quart. Els alts i baixos en atac i els errors defensius condemnaven constantment el Pardinyes, que veia que a l’equador del període el marcador era de 27-33. La segona part del quart va ser dels lleidatans i la van tancar amb un ajustat 34-39. El duel va seguir igualat. El Pardinyes ho va intentar però va trobar a faltar un jugador que prengués les regnes de l’equip, demostrant el liderat que necessiten. El període va acabar 49-52 però les opcions es van esfumar en un horrible últim quart en què només van anotar 7 punts i en van encaixar 20 per al 56-72 final.

Triple empat al Grup B de LEB Or Castelló, Granada i Alacant comparteixen el liderat del Grup de la Lliga LEB Or, on juga el Força Lleida, amb dos victòries cada un, després de les dos primeres jornades. L’Alacant va vèncer els lleidatans 82-65 divendres passat.