HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Gran punt davant el líder

El Palau de Plegamans era l'únic equip que encara no havia cedit cap punt || El Vila-sana es col·loca tercer amb un partit pendent per jugar

Una jugada del partit d’ahir entre Vila-sana i Palau.

El Vila-sana va aconseguir sumar ahir un meritori punt a l’empatar a casa contra el líder de la categoria, el Palau de Plegamans (1-1). Les barcelonines eren l’únic equip que havia guanyat tots els partits fins a la data.

El duel va ser molt igualat, amb trams de domini per als dos equips. Tanmateix, el primer equip a imposar-se va ser el del Pla d’Urgell, que va aconseguir avançar-se per mitjà de Laura Porta al complir-se els cinc minuts de partit.

El joc estava sent ràpid i intens, però les ocasions de gol no acabaven de materialitzar-se i es va arribar al descans amb 1-0 en el marcador. Quan van tornar dels vestidors, va ser el Palau de Plegamans el que va sortir millor i va aconseguir empatar el partit als tres minuts i, tal com va passar a la primera meitat, el lluminós ja no es va tornar a moure.

Les lleidatanes se situen ara terceres del seu grup, a sis punts del Palau, amb un partit menys jugat.

Tots dos equips arriben empatats a set punts, si bé els barcelonins tenen un partit pendent i als llistats els falta sumar els tres que el comitè ha decidit atorgar-li per l’alineació indeguda del Girona. El tècnic Albert Folguera vaticina que “serà un partidàs” i reconeix que “és un equip que m’agrada veure, perquè sempre proposa coses i et pressiona, per això haurem d’estar molt fins per aprofitar les contres que tindrem”.

Serà baixa Sergi Duch, que no s’ha entrenat per un cop que va rebre a la pista del Calafell, equip que està confinat per un contacte amb un positiu per Covid, per la qual cosa s’ha ajornat el seu partit amb l’Igualada.

El Llista rep avui el Caldes, un dels invictes de l’OK Lliga El Llista afronta avui (16.00 hores) un duel exigent amb el Caldes, un dels quatre equips que mantenen encara la imbatibilitat al costat de Liceo, Reus i Voltregà, que té dos partits ajornats per la Covid-19.