SEGRE

POLIESPORTIU INSTITUCIONS

Pla de la Diputació per fomentar l'esport

Tant de base, com femení i inclusiu

Jordi Verdú, Txema del Rosal i Gemma Vilarasau.

Jordi Verdú, Txema del Rosal i Gemma Vilarasau.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Lleida ha posat en marxa un pla de foment de l’esport de base, femení i inclusiu. El diputat Jordi Verdú, juntament amb l’assessora en matèria d’entitats i esport, Gemma Vilarasau, han iniciat una ronda de visites a les federacions esportives que tenen seu a Lleida, per explicar-los els detalls del pla, que està dotat amb 1.960.000 euros.

Les primeres visites les han portat a terme a la delegació de la Federació Catalana de Bàsquet, on els va rebre el president, Javi Calles; la d’handbol, que presideix Txema del Rosal, i la de Futbol, on es van reunir amb el delegat, Josep Maria Espasa, a més del subdelegat, Jordi Pifarré i el responsable de relacions institucionals, Julià Sala.

Verdú els va explicar les línies mestres del pla financer, que incorporen el concepte de concurrència competitiva, per substituir els ajuts discrecionals que es concedien al marge de convenis.

Verdú va reiterar el compromís de la Diputació per donar suport a l’activitat esportiva reglada, així com la solidaritat amb les federacions, davant de la seua dificultat per organitzar competicions.

tracking