SEGRE

DEPORTES

Koeman demana temps

El Barça visita avui la Juve en la segona jornada europea i el tècnic reclama “tranquil·litat” || Cristiano Ronaldo dóna positiu de nou per coronavirus

Competició podria sancionar Koeman per les crítiques que va llançar sobre l’ús del VAR.

Competició podria sancionar Koeman per les crítiques que va llançar sobre l’ús del VAR.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ronald Koeman va dir ahir que el repte que té a la banqueta blaugrana és “tan gran” que únicament demana “tranquil·litat i temps” per dur a terme el seu projecte. El Barça visita avui la Juventus (21.00), en la segona jornada de la Champions, després de debutar amb golejada al Ferencváros (5-1). Cristiano Ronaldo serà baixa a l’equip italià, ja que de nou va donar positiu per coronavirus en l’últim test. El portuguès va donar positiu fa un parell de setmanes.

“Quan parlava amb el Barça per ser entrenador, sabia que no seria un repte fàcil. Pels canvis a fer, pel tema de la Covid-19 i el tema econòmic. Però el repte és tan gran, que només demano tranquil·litat i temps perquè estem canviant moltes coses”, va assegurar ahir a Torí.

A més, després de perdre el clàssic, defensa que van jugar bé fins al penal de l’1-2. “En el partit contra el Madrid, durant 60 minuts l’equip va estar molt bé. A partir de l’1-2, vam ser pitjors. Però abans vam tenir oportunitats per posar-nos davant, vaig veure l’equip amb molta ambició”, va celebrar. A la Lliga, el Barça només ha sumat un punt dels últims 9.

Va assegurar que “no em penedeixo gens de les meues declaracions”, després de ser avisat que Competició podria sancionar-lo per les seues crítiques a la utilització del VAR. “Vaig dir el que vaig dir i no vull parlar més d’aquest tema. Més important és el partit de demà –per avui”, va afegir. El club, per la seua part, enviarà una queixa formal a l’RFEF per aquest tema.

Un matx que no creu que sigui “decisiu”. “És un partit entre dos grans equips que volen arribar molt lluny en aquest campionat. És important treure un bon resultat, i amb el futbol que volem, i tenir i crear oportunitats.” Sense saber encara que Cristiano era baixa, va dir: “Sempre volem els millors al camp. Ronaldo és un gran jugador. No és el meu problema ni la meua decisió però tant de bo que hi sigui, per la seua fama, qualitat, i perquè és un gran jugador. Si hi és, és una raó més per estar preparats.”

Quant a la nova Juventus d’Andrea Pirlo, va desitjar sort al tècnic italià i va acceptar que tenen similituds. “Més fàcil és opinar de Pirlo com a jugador, portava anys sent un gran jugador al centre del camp i va donar èxits a diversos equips. Com a entrenador no puc opinar gaire. Si té l’oportunitat d’entrenar un gran com la Juventus, és per alguna cosa”, va apuntar. D’altra banda, els jugadors sí que seran finalment en la taula de negociació salarial.

tracking