SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓFUTBOL LLIGA EUROPA

La gestora anuncia eleccions “tan aviat com sigui possible”

Tusquets assegura que la setmana que ve explicaran “el que hem trobat”

Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça.

Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Tusquets, president de la comissió gestora que dirigirà el FC Barcelona els propers mesos, arran de la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seua junta directiva, va explicar ahir que convocarà eleccions “tan aviat com sigui possible”. “I subratllo possible perquè volem que se celebrin en les condicions adequades. Volem que la pròxima junta directiva tingui el màxim suport possible de la massa social, i això passa per la màxima participació”, va argumentar Tusquets en roda de premsa després de la reunió en què es va constituir el nou òrgan de govern del club.

La gestora vetllarà perquè el Barça mantingui la seua activitat habitual i convocarà eleccions en un termini màxim de tres mesos, encara que serà l’evolució de la pandèmia la que marqui com i quan seran possible.

El president de la gestora afirma que la situació econòmica “no és ni de bon tros confortable”

Tusquets, que presideix la comissió gestora com a president de la comissió econòmica del club, va explicar que treballaran “de forma urgent, però no precipitada”, no només per convocar eleccions, sinó per “reduir al màxim el dany econòmic que està fent aquesta crisi pandèmica”.

“El Barça és el club d’Europa o un dels clubs d’Europa que més depenen del turisme. El museu, l’estadi, les zones vip, les botigues... El turisme està parat ara mateix i això a nosaltres ens afecta igual o pitjor que a l’hostaleria”, va reflexionar.

En aquest sentit, va reconèixer que la situació econòmica per la qual passa el club “no és ni de bon tros confortable” i que moltes de les decisions de la gestora se centraran en aquesta àrea. “El temps que estiguem ens dedicarem a reconduir-la tot el que sigui possible”, va assenyalar en aquest sentit.

Una d’aquestes decisions serà la negociació d’una adequació dels salaris dels esportistes professionals. “La setmana que ve farem una roda de premsa en la qual explicarem el que hem trobat i el que volem fer perquè el Barça continuï sent el que sempre ha estat: el millor club del món”, va concloure.

sant sebastià

La Reial Societat, líder de la Lliga, va perdre per 0-1 davant d’un Nàpols que recupera crèdit en la fase de grups de la Lliga Europa i esmena l’error de la primera jornada. L’equip italià es va emportar el partit gràcies a un gol de Matteo Politano i una gran defensa. Els donostiarres van començar malament perquè Aritz, que estava a l’onze titular, va tenir problemes en l’escalfament i això va obligar a recórrer al jove Modibo Sagnan, que assumia la primera titularitat amb el seu equip. El Nàpols va perdre Insigne per lesió en el minut 22.

Guadalupe Porras, que va exercir d’assistent del col·legiat lleidatà Xavier Estrada Fernández en el partit de la Lliga Europa entre el LASK Linz i el Ludogorets, es va convertir en la primera àrbitra espanyola en un partit internacional de competició masculina.

tracking