SEGRE

DEPORTES

El Sedis firma un excel·lent partit en defensa i és el primer equip que aconsegueix guanyar a la pista de l'Estudiantes

El Sedis firma un excel·lent partit en defensa i és el primer equip que aconsegueix guanyar a la pista de l'Estudiantes || Les col·legials fallen un últim tir per forçar la pròrroga

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Victòria de mèrit per al Cadí a la pista de l’Estudiantes (56-59), on cap equip havia aconseguit imposar-se aquesta temporada. El conjunt de l’Alt Urgell, amb una lliçó magistral en defensa, va anul·lar en diverses fases el rival i va sumar el segon triomf seguit, no mancat d’emoció, ja que Carter va fallar un últim llançament exterior que hauria forçat la pròrroga.

Ritme altíssim en els primers compassos, amb intercanvi de cistelles i sense un dominador clar. Canut va moure ràpid la banqueta, donant descans a les titulars, mentre la igualtat seguia en el marcador. A falta de tres minuts per al final del primer quart i amb el 13-13, ja havien entrat totes les suplents de l’equip lleidatà. Una de les acabades d’ingressar, Williams, va liderar un parcial de 0-5 que van tancar Bahí i Dornstauder perquè el Cadí agafés una primera renda. Encara que va respondre Carter, Pujol, gairebé sobre la botzina, va establir un il·lusionant 15-21.

El bon joc i la rapidesa en el moviment de la pilota va permetre al Sedis continuar augmentant el marge i va arribar a manar per 11 punts (17-28) amb un triple de Bahí. Tanmateix, l’Estudiantes va saber reaccionar amb les individualitats de Raman i Carter. Canut va aturar el duel a 7:14 del descans (21-28). Un altre triple de Carter va segellar un parcial de 7-0, en els pitjors moments del Cadí fins llavors. Massa joc estàtic i problemes en la pujada de pilota de Raventós i Peña. Pujol hi va posar calma i Carter va tornar a castigar amb un nou llançament exterior per al 27-30 a falta de 2:25 per al descans. En una recta final una mica caòtica, cap dels dos equips era capaç d’anotar i al final ho va aconseguir Pujol sobre la botzina per donar a les lleidatanes cinc punts de diferència camí dels vestidors.

L’inici del tercer acte va canviar completament el guió, amb un ritme massa pausat per als interessos del Cadí. Aquest estil va afavorir un Estudiantes que va amenaçar amb la remuntada, mentre les lleidatanes van sobreviure gràcies al rebot ofensiu. Tot i així, les madrilenyes es van situar a només dos punts (36-38) en un 2+1 de Knight. Tanmateix, la resposta del Sedis va ser immediata, amb un altre 2+1 d’Etxarri i un triple de Peña. Williams va tornar a aparèixer per retornar els 10 punts de marge (37-47). Grande, al tall del final del període, va anotar un altre llançament exterior, però Peña va encertar de nou sobre la botzina per a l’esperançador 40-49.

A falta de 6:03 per al final, les lleidatanes manaven per 10 punts, moment clau per al desenllaç. Temps mort de l’Estudiantes i sortida en bloc de les locals amb dos triples seguits de Gretter i Carter. En un tres i no res, les madrilenyes es van situar a només 2 punts de les urgellenques (53-55). Nervis i males decisions reflectien certa por a guanyar. Després del temps de Canut a falta de 2:38, Alonso va anotar un tir lliure i Etxarri va respondre amb un altre a l’altra cistella (54-56). Restaven 1:26 per al final i el Cadí va tornar a mostrar bona predisposició defensiva, recuperant pilotes clau sota el cèrcol davant d’un Estudiantes que va intentar el triple. Peña va anotar a la zona per al 54-58 a falta de 29 segons i Ortego va demanar temps. Dos punts de Knight i torn de Canut amb 5.2 segons. Falta sobre Pujol, que només va anotar un tir lliure per al 56-59 i va donar opció a les locals d’empatar. El Cadí no va forçar una falta i la pilota va arribar a les mans de Carter, una especialista en el triple, però el llançament no va entrar.

Tres jugadores, convocades per a la preparació del Preolímpic 3x3 Geo Bahí, Gala Mestres i Laia Raventós, del Cadí, formen part de la preselecció de 12 jugadores que es concentraran del 9 a l’11 de novembre a València per preparar el Preolímpic de bàsquet 3x3 que es disputarà a Graz (Àustria) al maig i que atorgarà tres places per als Jocs de Tòquio. Anna Junyer serà la responsable tècnica, mentre que María Reina serà la preparadora física i Julia Cerrillo, la fisioterapeuta. La selecció 3x3 coincidirà amb la selecció absoluta, dirigida per Lucas Mondelo, i tindrà quatre sessions d’entrenament a les pistes de l’Alqueria abans que les jugadores tornin als seus equips.

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.ÁREA 11

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.ÁREA 11

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.ÁREA 11

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.

Geldof, que va rebre un fort cop, busca una companya.ÁREA 11

tracking