SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Koeman elogia Fati i li demana més concentració

Sap que hi pot haver canvis amb les eleccions però “no estic nerviós”

Jordi Alba i Messi, durant el partit que el Barcelona va guanyar davant de la Juventus.

Jordi Alba i Messi, durant el partit que el Barcelona va guanyar davant de la Juventus.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de firmar el millor partit de l’era Koeman a Torí davant la Juventus a la Lliga de Campions (0-2), el Barcelona torna a La Liga amb l’objectiu de mantenir en la competició domèstica el seu nivell continental. A Europa porta dos convincents victòries en dos partits (la primera va ser la 5-1 contra el Ferencváros), però a LaLiga només han sumat un punt dels últims nou, amb l’empat davant del Sevilla (1-1) i les derrotes contra el Getafe (1-0) i el Reial Madrid (1-3). Avui visita l’Alabès (21.00) a la recerca d’un triomf que li permeti escalar posicions en una taula on ocupa el lloc 12 amb set punts.

Ronald Koeman va valorar positivament el rendiment de Pedri i Ansu Fati. “No és normal que dos nois de 17 anys ja juguin a aquest nivell. El meu consell és que siguin humils i treballin molt perquè una carrera és molt llarga. Però en el que he vist en aquests dos mesos, són molt bona gent, saben què fer i treballen per millorar” i va afegir “estem per ajudar-los a millorar i per disfrutar del seu joc i que ells gaudeixin de jugar amb gent com Messi o Piqué, que és una cosa molt gran”.

A Ansu Fati el va elogiar, però també li va donar un toc. “Li aconsello continuar treballant i millorant. Ahir vaig estar parlant amb ell del tema de la concentració, en això ha de millorar perquè les seues pèrdues no són per qualitat, són per concentració. És un talent, té projecció i cal cuidar-lo molt i ajudar-lo a millorar”, va apuntar sobre Fati, que avui compleix 18 anys.

Koeman és conscient que, amb les eleccions presidencials, hi pot haver canvis a la banqueta. “No sé com em pot afectar, no està a les meues mans. Sóc entrenador d’aquest club, estic treballant al màxim per tirar l’equip endavant, aconseguir bons resultats i guanyar títols. Per a les altres coses, cal esperar. Hi haurà canvis, però no estic nerviós. Estic ficat en el meu treball.”

“L’Alabès és molt competitiu, amb aquesta varietat de sistemes. Segurament esperaran espais per als dos jugadors de dalt. Ens espera un partit complicat”, va dir del rival.

tracking