HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Derrota enganyosa

El Vila-sana domina i té més ocasions de gol davant d'un Sant Cugat més efectiu || Les de Jordi Capdevila tenien les baixes de Maria i Victòria Porta

Una jugadora del Vila-sana condueix la bola ahir durant el partit.

Una jugadora del Vila-sana condueix la bola ahir durant el partit.SEGRE

L’Esneca Vila-sana va caure derrotat ahir a la pista del Sant Cugat per 4-2 en un partit que no reflecteix el que va ocórrer realment sobre la pista i en el qual les de Jordi Capdevila tenien baixes importants. El Vila-sana no va poder comptar amb les germanes Maria i Victòria Porta, que es troben confinades després que una tingués contacte el cap de setmana passat amb una persona que posteriorment va donar positiu per coronavirus.

El matx es va posar de cara molt aviat per al Sant Cugat, que en el minut 5 ja s’imposava per 2-0. Un resultat que suposava un cop dur per a un Vila-sana que va malgastar esforç per suplir les baixes.

Joana Comas, de penal, reduïa diferències poc abans d’arribar-se al descans i el partit es va equilibrar.

A la segona meitat, el Vila-sana va continuar buscant l’empat, però van ser les locals les que van tornar a posar terra pel mig amb el 3-1.

L’equip lleidatà va encaixar el 4-1 quan encara quedava molt temps per reaccionar, però només va poder anotar el 4-2.

Capdevila: “Ens ha faltat efectivitat” El tècnic de l’Esneca Vila-sana, Jordi Capdevila, va admetre que la derrota li dolia perquè no havien estat inferiors, malgrat les baixes, al rival. “No hem estat efectives davant del gol i això ha marcat el partit. Elles han aprofitat les poques ocasions i per això em sembla el resultat una mica enganyós.”