SEGRE

FUTBOL SEGONA PROFEMENINA

Natàlia, lesionada des del febrer, novetat a l'AEM avui a Bilbao

La plantilla de l’AEM ahir a la nit després d’arribar a Bilbao.

La plantilla de l’AEM ahir a la nit després d’arribar a Bilbao.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La davantera Natàlia és la gran novetat en la convocatòria de l’AEM per al partit de la tercera jornada de la Segona Pro Femenina (Liga Reto Iberdrola) que disputarà l’equip lleidatà a Bilbao contra l’Athletic B (Ciutat Esportiva de Lezama, 12.00).

Lesionada des del febrer, la jugadora tarragonina entra en una llista en la qual són baixes Inés Faddi, convocada amb la selecció sub-20 del Marroc, i Ainhoa López. L’AEM va golejar la primera jornada el Collerenc (1-4) i la segona es va ajornar el debut a casa davant del Saragossa per un cas positiu per Covid a l’equip aragonès.

D’altra banda, la jugadora canadenca Maya Ladhani està realitzant una prova amb l’equip lleidatà des de dijous. Natural de Guelp (estat d’Ontario), acaba de complir 18 anys i intentarà convèncer el tècnic Roger Lamesa per convertir-se en nova jugadora del primer equip. Maya és centrecampista i ha estat internacional amb el Canadà amb les seleccions sub-15, sub-17 i sub-20. Des dels 13 anys pertany al Whitecaps FC de Vancouver.

En un altre ordre de coses, l’AEM disputarà la setmana que ve el partit de la quarta jornada de Lliga davant del Barça B (12.00) i ho farà a porta tancada al Municipal Recasens.

tracking