SEGRE

DEPORTES

Molo: “Guanyar ha estat un premi per als jugadors”

El tècnic se sent satisfet pel triomf i vaticina una Lliga complicada

Quim Araujo, que va debutar com a titular, durant una acció del partit.

Quim Araujo, que va debutar com a titular, durant una acció del partit.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo, que va veure el partit des de la grada per sanció, va definir la victòria a Badalona com un premi per als seus jugadors. “Ha estat com posar la primera pedra en un projecte que encara està en fase de construcció”, va dir. A banda de felicitar-los, Molo va elogiar “el partit tan seriós que han fet. Sabíem que era molt important no encaixar gols i mantenir aquesta concentració que ens va faltar davant de l’Hospitalet. Així que, efectivament, es tracta de tres punts molt importants davant d’un rival que encara no havia perdut cap partit ni havia encaixat cap gol”.

El tècnic del Lleida va tornar a recordar que “aquesta fase estarà molt igualada, com ja s’està veient, amb resultats molt ajustats i partits que es resolen per petits detalls. Nosaltres, de moment, estem treballant molt bé les jugades a pilota aturada i estem ajustant el nostre sistema defensiu”.

Sobre el fet d’haver hagut d’improvisar la defensa a causa de les baixes de Simic i Abraham va assenyalar: “Els que han sortit ho han fet molt bé i hem pogut donar minuts a Diana, que encara no està per jugar els noranta.”

Per la seua part, Manolo González, tècnic del Badalona, va reconèixer que el Lleida s’havia mostrat superior però que “el problema ha estat que ens ha costat molt entrar i no hem sabut imposar el nostre ritme. S’ha vist que entrenem millor que juguem”.

Quim Araujo va debutar en l’alineació titular i va assenyalar que “ha estat un partit molt complicat i són tres punts molt importants després de perdre a l’Hospitalet. Aquesta vegada he sortit de titular i estic content. A poc a poc vaig agafant el ritme”.

Un altre jugador que va entrar a l’onze titular va ser el jove Eneko, que manifestava que “ha estat una gran victòria i m’he sentit molt còmode a la banda esquerra. Però jugaré on em digui l’entrenador”.

Fall va ser el pulmó de l’equip i va jugar en dos posicions al llarg del partit. Segons la seua opinió, “l’important és poder jugar i fer-ho al millor possible. Estic molt content de la victòria pels meus companys. El meu objectiu és ajudar”.

La gran figura de l’equip i del partit va ser Fernando Cano, que va anotar els dos gols i a punt va estar d’haver pogut aconseguir un hat-trick. “No sóc un golejador nat però aquesta vegada m’ha entrat tot. Ha estat una victòria clau que ens donarà moral de cara a pròxims compromisos. Això m’alegra molt més que els meus dos gols.”

tracking