SEGRE

DEPORTES

Setién: “Messi no és fàcil de gestionar”

“I qui sóc jo per canviar-lo!”, afirma l'extècnic

Setién i Messi, durant l’etapa del tècnic al FC Barcelona.

Setién i Messi, durant l’etapa del tècnic al FC Barcelona.EFE / ALBERTO ESTÉVEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quique Setién va trencar el seu silenci després de ser acomiadat del FC Barcelona en una xarrada amb l’exseleccionador Vicente del Bosque a El País, on va repassar la seua etapa al club blaugrana i va admetre que “hi ha jugadors que no són fàcils de gestionar, entre ells Messi”. Setién es va endinsar en la seua relació amb Leo, que va qualificar com “el millor de tots els temps”, si bé va precisar que ha tingut “experiències suficients per fer una valoració exacta de com són realment aquest noi i els altres”. “L’exigència tan bestial que avui hi ha en el futbol ha imbuït a ell i a molts altres que necessiten vèncer permanentment”, va dir Setién. I va afegir: “Però, esclar, per guanyar tu no pots utilitzar-ho tot. És veritat que hi ha jugadors que no són fàcils de gestionar. Entre ells Leo, és veritat. També cal tenir en compte que és el millor futbolista de tots els temps. I qui sóc jo per canviar-lo! Si allà li han acceptat durant anys com és i no l’han canviat!”

En aquest sentit, l’extècnic del Barça va fer un paral·lelisme entre l’argentí i Michael Jordan. “Hi ha una altra faceta que no és la de jugador i és més complicada de gestionar. Una cosa inherent a molts esportistes com es veu al documental de Michael Jordan. Veus coses que no t’esperes.”

Sobre la personalitat del capità, va afirmar que “és molt reservat” però “et fa veure les coses que ell vol”. En qualsevol cas, Setién va defensar que el club i els aficionats estan “per sobre del president, del jugador i de l’entrenador”.

tracking